Bulz pescaresc cu peste afumat

Ingrediente reteta culinara Bulz pescaresc cu peste afumat

pastrama de somn afumata (peste afumat), 1 mamaliga mica si inalta, 2 linguri smantana, 1 galbenus, marar verde (eu am avut uscat la indemana), ulei de masline.

Mod de preparare reteta culinara Bulz pescaresc cu peste afumat

Se face o mamaliga intr-o craticioara mica si inalta, se lasa sa se raceasca, se taie un capac si apoi se scobeste usor cu lingura.
Se taie pastrama de somn afumata fasii mici si se pune in interiorul mamaligii.
Se amesteca galbenusul de ou cu 2 linguri smantana si cu mararul verde tocat marunt, apoi se toarna peste pestele maruntit.

Intr-o tava punem foaie de copt, ungem cu putin ulei de masline, asezam mamaliga umpluta, punem capacul care l-am taiat inapoi si stropim cu cateva picaturi de ulei de masline.
Se coace la foc mediu in cuptorul preincalzit, timp de 30 minute.

Scroll to Top