Despre noi

Un magazin cu traditie in comertul cu echipamente premium, nade de calitate si momeala pentru orice tip de pescuit.

Un magazin complet pentru pescuitul perfect!

Te asteptam pe sos. Alexandriei nr.92

Magazin pentru pescuit – articole si accesorii pentru pescuit. Articole de pescuit crap. Articole de pescuit rapitor. Articole de pescuit stationar. Distribuim articole de pescuit de cea mai buna calitate pentru cele mai populare stiluri: pescuit crap, pescuit la feeder, pescuit stationar, pescuit rapitori (spinning). Oferim o gama variata de lansete, mulinete, avertizori, corturi, fire de pescuit, produse de camping, carlige de pescuit, accesorii monturi, voblere, plastice moi, carlige jig, momitoare feeder, vergi, nade pescuit, momeli etc.

Detinem un magazin fizic dedicat exclusiv pasionatilor de pescuit, persoane angrenate in cluburi de pescuit sau care au facut un hobby din una dintre cele mai apreciate activitati pe care le putem practica in timpul liber. In cadrul magazinului nostru dedicat articolelor de pescuit aveti garantia unuia dintre cele mai generoase stocuri de produse, incepand cu gama de articole de pescuit crap si pana la cea de pescuit rapitor sau articole de pescuit stationar , toate oferite de producatori de renume in domeniu.

Cum arata magazinul nostru ?

In magazinul nostru gasiti articole de pescuit rapitor, articole de pescuit la crap sau articole de pescuit stationar, produse si accesorii pentru camping. Articolele noastre cumuleaza peste 30.000 de repere pe care le comercializam si demonstreaza pasiunea si implicarea noastra in acest segment al comertului cu articole de pescuit. Va asteptam in magazinul nostru cu o lista considerabila de producatori pentru a va comanda modelele preferate.

Rulează videoul
"Magazinul este mare si bine aprovizionat, angajatii sunt buni cunoscatori ai fenomenului si te ajuta cu cele mai bune sfaturi.Recomand!"
Vali
"Super super magazin super profi, stocuri variate, uneori produse in exclusivitate! Baietii super faini si amabili cu orice intrebare sau detalii suplimentare! Ii recomand maxim..5 stele!!"
Andreea

Unde se afla magazinul nostru ?

Ne aflam in sectorul 5 in drum spre cele mai importante locatii de pescuit.

Sos. Alexandriei nr.92

Scroll to Top