Pescuit cu peste fals

Locuri de pescuit

Balti de pescuit

Balti de pescuit langa Bucuresti – recomandari pentru pescari

Daca va intrebati cum puteti evada din haosul Bucurestiului si care sunt cateva lacuri sau balti de pescuit, trebuie sa stiti ca exista cateva locuri pe langa Bucuresti, special amenajate unde se poate pescui contra cost.

Unde putem sa pescuim gratis?

Daca sunteti interesati sa mergeti la o partida de pescuit pe un lac fara taxa ( apa publica necontractata ), va trebui sa detineti un permis de pescuit ANPA 2021. Pe site-ul institutiei, puteti vizualiza lista apelor publice necontractate unde puteti pescui numai cu un pemis de pescuit ANPA 2021. In cazul in care balta de pescuit se afla in zona de frontiera a tarii, este obligatoriu sa detineti si un aviz de frontiera ( PG ).

Balti de pescuit cu casute ( cazare ) langa Bucuresti 2021

Daca sunteti in cautare de o partida de pescuit cu o durata mai lunga si unde sa aveti conditii de cazare, exista astfel de locatii la care puteti merge. Sunt ideale aceste balti de pescuit daca doriti sa mergeti insotiti de familie.

Pe langa comfortul cazarii, unde mentionam case construite pe malul lacului, administratorii de lacuri de pescuit pun la dispozitie servicii conexe : locuri de joaca pentru copii sau echitatie ( in anumite cazuri ).

La capitolul dotari gasiti apa calda, cabine de dus, aer conditionat, televizor, internet sau piscina. Astfel de locatii sunt ideale pentru mini vacante alaturi de familie, in mijlocul naturii.

Balta de pescuit Solacolu

“Relaxeaza-te pe tot timpul vacantei tale. Fie ca este vorba de pescuit, sau de relaxat pe sezlong si inotand in piscina noastra. Filtrarea si dezinfectarea apei se face cu sterilizatoare speciale pe baza de sare si nu pe baza de clor.”

 

Localizare si descriere balta Solacolu

Lacul de pescuit Solacolu este situat in comuna Sarulesti, sat Solacolu . Amenajarea dispune de 8 casute si patru camere, dotate si utilate cu: aer conditionat, incalzire, dus, articole de toaleta gratuite, toaleta, TV si canale prin satelit , chicineta, frigider, cuptor cu microunde, plita electrica , bucatarie dotata cu vesela.

Casutele sunt proiectate pentru familii cu copii, sunt construite in 2014, datorita cererii mare de cazare din partea familiilor. De asemenea, se adreseaza si pescarilor care vin in grupuri si doresc sa imbine comfortul oferit de casute cu placerea de a pescui.

Balta a fost populata in mod constant cu exemplare de crap si cteno in 2009, 2010, 2011, 2012 ,2013 ,2014, 2015, 2016, 2017, 2018 si 2019 si popularile vor continua. Pentru pescuitul nocturn, pe toata suprafata baltii de pescuit sunt amplasati stalpi de iluminat, dotati cu prize, ce se pot folosi pentru alimentarea cu energie electrica in standul de pescuit.

 

Tarife balta Solacolu

In functie de tipul de servicii pe care le doriti, puteti opta pentru mai multe variante. De mentionat este ca in cazul in care doriti sa va si cazati, sunteti obligati sa achitati si taxa standului de pescuit aferent casutei, pe toata durata inchirierii. Asta insa nu va obliga sa si pescuiti. Ramane la aprecierea fiecaruia.

 

Pescuit balta Solacolu

Sunt disponibile doua tipuri de pescuit sportiv : cu retinere si eliberare. Pachetele difera in functie de durata partidei de pescuit pentru care optati. Astfel, in regim “prinde si elibereaza ( Catch&Release ), administratia va pune la dispozitie partide de 12 sau 24 de ore. Preturile sunt de 70 de lei pentru 12 ore si 140 de lei pentru partidele de pescuit de 24 de ore.

Daca doriti sa ajungeti acasa cu pestele capturat, puteti pescui exclusiv 12 ore la un pret de 140 de lei si aveti dreptul sa retineti 5 Kg de crap si 5 Kg de caras. Mare atentie ! In timpul partidei de pescuit nu puteti schimba regimul pentru care ati optat. Asadar, va recomnadam sa va ganditi bine inainte de a achita contravaloarea taxei de pescuit.

Pe week-end, indiferent de durata partidei de pescuit, va trebui sa achitati suplimentar 20 de lei pentru taxa de foisor. Tot la capitolul suplimentar, se percepe o taxa de 30 de lei pentru 12 ore si vizeaza un insotitor. Nu se numeste insotitor sotia sau copiii.

 

Cazare balta Solacolu

Casele disponibile se inchiriaza pe durata a 24 de ore MINIM. Exista doua planuri tarifare astfel : Duminica – Joi si Vineri – Sambata. Aveti la dispozitie camera in cladirea principala, caute mici, casute medii si casutele mari. In functie de alegerea facuta, preturile variaza.

 

Regulament balta Solacolu

Regulamentul este indicat a fi parcurs inainte sa ajungeti pe malul baltii de pescuit. Este strict si administratia pune accent pe regulile stabilite. Orice abatare se poate finaliza cu parasirea incintei. Exista limitari in talia exemplarelor ce se pot retine, dar si posibilitatea de a achita separat kilogramele capturate suplimentar bonului de pescuit daca se doreste.

 

Balta de pescuit Laguna Verde

“Daca planuiesti o vacanta relaxanta si distractiva cu prietenii sau familia, o aventura de week-end ca sa uiti putin de problemele de zi cu zi sau un eveniment corporate, alege Laguna Verde ca locatie, un complex turistic care cu siguranta se va ridica la inaltimea asteptarilor tale!”

 

Localizare si descriere balta Laguna Verde

Complexul Laguna Verde este situat in localitatea Balotesti-Fieni . Pe langa pescuit, Laguna Verde ofera posibilitatea de a inchiria pontoane, casute, foisoare sau vile. Sunt situate pe marginea lacului, la fel ca si restaurantul complexului .Capacitatea de 400 de persoane pe terasa si 140 in interior face ca restaurantul sa iasa in evidenta.

Serviciile la care puteti apela sunt mult mai multe. Cele patru mari categorii pe care le puteti accesa sunt restaurant, agrement, cazare si pescuit. Aici se remarca plimbari cu hidrobicileta, caiacul sau echitatie. Pentru cei mici, spatiul de joaca este complex si generos.

In ce priveste cazarea, administratia complexului se lauda cu peste 40 de locuri disponibile.Lacul ofera posibilitatea de a pescui la crap, cteno, caras, stiuca, novac, somn si salau.

 

Tarife balta Laguna Verde

Cazarea este tarifata in functie de nivelul de comfort la care apelati. Variaza intre 310 lei si 400 de lei pe un regim de 24 de ore. De asemnenea, puteti opta pentru lectii de echitatie sau plimbari calare. Preturile variaza in functie de tipul serviciului si durata acestuia. Lectiile pentru incepatori pot fi de 30 de minute, 45 sau 60 de minute. Exista posibilitatea de achizitionare pachet de sedinte. Preturile variaza intre 20 de lei si 100 de lei.

 

Pescuit balta Laguna Verde

Regimul de pescuit permis este de 12 ore atat ziua cat si noaptea. Pretul unei astfel de partide de pescuit este de 100 de lei. In acesti bani, aveti dreptul la un insotitor.

In cazul in care decideti ca doriti sa mergeti cu mai multi prieteni, va trebui sa platiti suplimentar o taxa de 15 lei pentru 12 ore pentru orice adult, suplimentar. Acest lucru nu ii permite sa si pescuiasca! Lacul este dotat cu 20 de pontoane iluminate si ofera spre inchiriere si barci.

 

Cazare balta Laguna Verde

Vilele sunt prevazute la parter cu 2 camere si intrari separate iar mansardele sunt constituite ca apartament. Ca dotari, mansardele au fost echipate cu jaccuzzi orientate cu vedere spre lac, terasa, living si dormitor.

Nu lipsesc aerul conditionat, frigider, TV, mobilier modern si bai cu cabine de dus. Pretul este de 360 de lei pentru 24 de ore pentru o camera la parter, in vreme ce mansarda poate fi ocupata pe aceeasi durata cu suma de 400 de lei. Casutele VIP, normale si rulotele rustice se pot inchiria pentru suma de 310 lei / 24 de ore. Fiecare constructie detine si un ponton care este iluminat pe durata noptii.

 

Regulament balta Laguna Verde

La acest moment, pe site-ul complexului nu este afisat un regulament care vizeaza conduita si regulile pentru pescuit. Totusi, se pot obtine informatii suplimentare prin formularul de contact sau la numarul de telefon care este disponibil pe site.

 

Balta de pescuit Gruiu

“Din anul 2014, un an foarte important pentru noi, am decis sa fim alaturi de orice pescar ne trece ușa. Echipa “Balta Gruiu” si-a propus inca de la inceput sa promoveze pescuitul sportiv, dar si cel recreativ, intru-un mediu special creat, pe placul tuturor, in care orice pescar se poate simti sustinut de catre o echipa minunata.”

 

Localizare si descriere balta Gruiu

Balta Gruiu este situata pe soseaua Bucuresti- Oltenita, la Km 34 . Infiintata in anul 2014, locatia propune o abordare mult mai aproape de familie pentru timpul liber. Complexul pune la dispozitie o ferma de animale ca punct de atractie principal pentru familiile cu copii. De asemenea, exista si restaurant cu posibilitatea de servire pe malul apei.

Daca va decideti sa ajungeti pentru un sejur la Gruiu, va veti bucura si de o parcare privata pazita. Cabanele ofera un spatiu locuibil de 49 mp, includ un dormitor, dus si uscator de par. De asemenea exita televiziune prin satelit si WI-FI.

 

Domeniul Gruiu este dotat si cu un restaurant, o terasa si un bar. Terenul de tenis nu poate fi omis. Contra cost, administratia ofera si deplasare catre aeroport in caz de necesitate. Se poate dialoga in mai multe limbi de circulatie inetrnationala.

 

Tarife balta Gruiu

Tarifele pun accentul pe servicii complete dar si diferentiate. Puteti vizita locatia si ramane cazati, fara a fi obligati sa si pescuiti. Planul tarifar este gandit pe servicii de noapte ( regim hotelier).

Astfel, oricare din cele 8 cabane poate fi inchiriata pentru suma de 300 de lei. Pescuitul este taxat separat. Pe site-ul complexului este mentionat faptul ca nu se poate pescui fara a inchiria o cabana. Taxa de pescuit se adauga costului de inchiere a cabanei. Extrasa din context, are valoarea de 50 de lei.

 

Pescuit balta Gruiu

Pescuitul se practica exclusiv in regim “prinde si elibereaza” ( Catch&Release). Lacul Gruiu se aliniaza astfel acelor balti de pescuit care pun accentul pe sportivitate si relaxare. Puteti lua apartul foto pentru capturi nemuritoare in schimb, si amintiri valoroase. Aveti dreptul de a pescui cu 4 lansete si o undita.

 

Cazare balta Gruiu

Cabanele sunt gandite sa acomodeze cupluri sau familii cu copii intr-un mediu cat mai aproape de natura. Design-ul pune in centrul atentiei lemnul, imbinat cu placi de gresie si faianta in acelasi ton de culoare.

Sunt cochete si te ajuta sa te integrezi in peisaj foarte repede. Sunt dotate cu ponton si terasa. De retinut este ca dupa ora 20.00, locatia nu mai poate fi parasita decat in conditii de extrema urgenta.

 

Regulament balta Gruiu

Este permis pescuitul plantat cu navomodelul. Numarul de scule de pescuit este de maxim 5, format din 4 lansete si o undita. Nu se poate retine peste de pe acest lac pentru consum. Pescuitul se poate practica atat ziua cat si noaptea. Preturile aminitite mai sus sunt pentru 12 ore.

 

Balta de pescuit Pescarium Corbeanca

“PESCARIUM este un nou complex de pescuit situat pe malul lacului Corbeanca, care ofera servicii de cazare si pescuit dar si un loc special amenajat unde va puteti prepara pestele proaspat prins, dupa retetele proprii. Beneficiati de confortul unei case de vacanta exact pe malul lacului, inconjurati de frumusetea naturii, unde o zi obisnuita de pescuit se va transforma in clipe memorabile alaturi de prieteni si familie.”

 

 

Localizare si descriere balta Pescarium Corbeanca

Lacul este situat in Corbeanca, la numai 15 km de Bucuresti . Suprafata lacului este de 22 de hectare si variaza ca adancime intre 3 si 10 metri. Locatia este superba si merita vizitata. Fondul piscicol detine exemplare capitale de somn si crap. Recordurile actuale sunt de 80 Kg la specia somn si 19.7 Kg la specia crap.

In mod frecvent se captureaza exemplare de crap intre 3 si 9 Kg. Drumul special amenajat este practicabil indefernt de conditiile meteo, facilitand accesul catre zona de pescuit, casute sau pontoanele existente.

 

Tarife balta Pescarium Corbeanca

Exista mai multe regimuri pentru care se poate opta. Administratia pune la dispozitie pachete de servicii care pot include sau nu cele 11 case existente. Totusi, se remarca doua planuri tarifare importante. Sunt diferentiate de zilele care se constituie sarbatori legale. Intervalele de pret sunt Luni – Joi si Vineri – Duminica.

Durata unei partide platite este de 12 ore. Pretul caselor include insa o partida de 24 de ore. Preturile variaza intre 310 lei si 350 de lei daca doriti sa inchiriati una din cele 11 case. Altfel, in functie de zielele in care mergeti, taxa de pescuit fara casa este intre 80 si 100 de lei.

Se percep taxe separate pentru insotitori in functie de durata partidei de pescuit. Pentru 12 ore taxa este de 30 de lei, iar pentru 24 de ore, are valoarea de 200 de lei. Daca doriti sa plantati, aveti de achitat 30 de lei pentru partidele de 12 ore si 50 de lei pentru cele de 24 de ore.

 

Pescuit balta Pescarium Corbeanca

Exceptand zona caselor ce pot fi inchiriate, administratia lacului pune la dispozitie pe o suprafata de 300 de metri liniari 11 pontoane dotate cu foisor, masa si scaune. Exista montate pe malul lacului felinare dotate cu prize pentru pescuitul nocturn. Este permis si pescuitul plantat pe aceasta locatie.

 

Cazare balta Pescarium Corbeanca

Costurile suplimentare mentionate anterior nu se adreseaza pescarilor insotiti de copii cu varsta pana in 12 ani sau sotie ( taxa insotitor ). Casele sunt utilate complet, detin bucatarie, grup sanitar , TV, aer conditionat si frigider. Fiecare din cele 11 case are in dotare masa, gratar si terasa exterioara.

 

Regulament balta Pescarium Corbeanca

Salaul si stiuca trebuiesc eliberate imediat daca sunt capturate accidental. Ca atare, pescuitul la aceste specii este interzis. In regim special se poate pescui la somn. Se poate efectua un pescuit la somn doar de pe standurile care includ casute.

Se pot retine exemplarele intre 5 si 20 de Kg. Daca totusi se captureaza un exemplar mai mare, se poate retine contra unei taxe de 20 de lei / Kg.

 

Balti de pescuit aproape de Bucuresti in 2021

Daca sunteti amatori pentru un pescuit in capitala, va puteti incerca sansele pe cateva lacuri. Unele dintre ele sunt in parcuri si trebuie sa luati in calcul ca nu veti fi departe de aglomeratie. Din pacate, nu exista informatii despre regimul in care se poate pescui.

Singura optiune este sa vizitati paginile de pe facebook, unde va puteti face o idee atat despre capturi cat si despre locatie. Puteti adresa intrebari prin serviciul de mesagerie sau daca veti gasi un numar de telefon afisat.

 

Lacul de pescuit Grivita

Lacul are o suprafata mare si este delimitat de Bulevardul Bucurestii Noi in amonte si Soseaua Straulesti in aval. Este situat in sectorul 1 al orasului. Accesul se poate face din mai multe locuri pe acest lac.

 

Lacul de pescuit Baneasa

Este o alta balta unde puteti pescui. Se continua dupa lacul Grivita, avand granita in partea superioara cu acesta in zona Universitatea Bioterra ( ca punct de reper ). Lacul este situat tot in sectorul 1. Drumul E60 este limita inferioara a lacul ( zona pod Baneasa ).

 

Lacul de pescuit Herastrau

Raul Colentina isi continua drumul in Bucuresti prin lacul Herastrau. Ca suprafata se intinde de la pod Baneasa pana la Bulevardul Beijing. Aceleasi specii de pesti care pot fi gasite in balta Grivita si balta Baneasa sunt prezente si aici. Predomina crapul pin populari, iar ca specii “locale” , puteti gasi salau si somn.

 

Balti de pescuit la crap 2021

Sezonul de pescuit 2021 este in curs de pregatire. Daca va propuneti un calendar de vacanta care sa includa si expeditii in cautarea crapilor capitali, aveti de unde alege. La nivel national, exista carpodroame unde beneficiati de conditii si sanse mari de a prinde un crap de poveste.

 

Lacul Cetariu

“Lacul Cetariu este o balta de 300 m latime, cu iarba si cosuri de gunoi, cu grupuri sanitare. Malul este foarte bun. Exista si un dig de unde se poate pescuit. Se pescuieste pe ambele maluri, si doar in partea opusa digului este interzis, este o zona cu stuf si este peste mic acolo. Malul opus este chiar la liziera padurii, unde sunt locuri foarte frumoase de campare.”

 

Localizare si descriere balta Cetariu

Lacul este in apropiere de Oradea . Se iese din Oradea pe Dj 767F Paleu – Cetariu. Suprafata lacului este de 33 de hectare, pe o configuratie de tip canal cu o lungime de 300 de metri. Pescuitul se poate desfasura pe ambele maluri. Latimile bazinului variaza de la 100 de metri la peste 220 de metri in punctul cel mai lat.

Standurile sunt amenajate astfel incat pescarii sa nu se poata intersecta cu monturile in apa. Lacul este populat cu crap, caras, cteno, somn, biban, platica si salau.

 

Tarife balta Cetariu

Se pot practica atat pescuitul cu retinere cat si cel de tip “prinde si elibereaza” ( Catch&Release ). Taxa de pescuit variaza in functie de tipul partidei de pescuit pentru care optati. Astfel, daca doriti sa pescuiti cu retinere, aveti limitare la speciile de pesti si in acelasi timp doar anumite standuri de pescuit unde puteti sa va asezati.

Pentru 12 ore, taxa este de 50 de lei.Pentru pescuitul la crap, taxa este de 100 de lei pentru 24 de ore. Atentie la regulament pentru ca este strict si penalizarile aplicabile sunt severe. Exista restrictii atat de nada cat si de interval in care se poate nadi.

 

Regulament balta Cetariu

Se poate pescui cu un numar total de 4 lansete dotate cu monturi dedicate pescuitului la crap. Obligatoriu un singur carlig si sisteme de eliberare a pestelui in cazul in care linia cedeaza in drill. Intrarea se face in stand la ora 14.00 iar parasirea acestuia in intervalul 12.00 – 14.00 .

 

Lacul Sacosu Turcesc – bazinul 2

“Ne straduim sa va punem la dispozitie un loc de pescuit asa cum sperati. Ne-am adaptat conform sugestiilor celor mai exigenti pescari. Nu ne vom opri aici si vom face tot posibilul sa imbunatatim continuu conditiile de pescuit.”

 

Localizare si descriere balta Sacosu Turcesc – bazinul 2

 

Lacul este situat in apropiere de Timisoara . Bazinul 2 este gandit pe profil de tip carpodrom. Bazinul este dreptunghiular si se poate pescui de pe mabele maluri. Drumurile sunt pietruite si accesul cu autoturismul se face lejer in conditii de ploaie. Pescuitul se practica de Marti pana Duminica. In ziua de Luni, locatia nu este deschisa, efectuandu-se lucrari de intretinere / amenajare / curatenie. Amenajarea este supravegheata video !

 

Tarife balta Sacosu Turcesc – bazinul 2

Aveti la dispozitie 30 de standuri unde va puteti incerca sansele in capturarea exemplarelor capitale. Taxa este de 300 de lei pentru un stand iar durata minima de pescuit acceptata este de 48 de ore MINIM. In acest pret, pot pescui 2 pescari cu drepturi egale. In ziua de Joi se accepta partide de 72 de ore.

Regulament balta Sacosu Turcesc – bazinul 2

Regulile sunt stricte si pe aceasta locatie. Puteti pescui cu 4 lansete si monturi cu un singur carlig. Sunteti obligati sa aveti saci menajeri de 60 de litri in dotare. Nu este permis pescuitul plantat, indiferent de forma acestuia. Sunt acceptate semintele fierte pentru nadire si doar anumite boilies-uri.

 

Lacul Doripesco bazinul 4

“Intr-un peisaj superb, fiind inconjurata de munti, Balta 4 este una dintre cele mai importante balti competitionale din Romania. Aici se desfasoară importante concursuri de pescuit sportiv.”

 

Localizare si descriere balta Doriesco bazinul 4

Lacul este situat in apropiere de Brasov Bazinul 4 este un bazin cu istoric in lumea pescuitului la crap. Multe competii de profil importante se desfasoara pe aceasta balta de pescuit in fiecare an.

Anul 2012, a insemnat pentru balta Doripesco 4 recordul mondial si national, echipe si individual, cu o captură totala de 24.744,80 kg (8.671 pesti), locul I totalizand 2.011,40 kg/echipa.

 

Tarife balta Doripesco bazinul 4

Fiind un bazin dedicat competitiilor, pescuitul se desfasoara dupa anumite reguli. Antrenamentele pentru 12 ore sunt taxate cu 100 de lei. Accesul se face doar cu 30 de zile inaintea competitiilor in baza listei organizatorului. Membrii clubului Doripesco pot efectua partide de pescuit cu 4 lansete de 12 ore contra taxei de 60 de lei. Rezervarea unui stand are un pret de 5 lei, iar in caz de antrenament de 10 lei.

 

Regulament balta Doripesco bazinul 4

Pe un stand nu este permisa prezenta a mai mult de 3 pescari. Se poate ajunge cu masina si lasa in parcarile special amenajate. Se practica exclusiv “prinde si elibereaza” ( Catch&Release ). Administratia poate intrerupe orice partida de pescuit in caz de vreme nefavorabila. Aveti dreptul de a pescui doar cu 4 lansete.

 

Lacul Dyno Lake

“Pescuit si relaxare in cele mai bune conditii. Un proiect unic in Romania, Dyno Lake isi propune sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale celor mai iscusiti pescari.”

 

Localizare si descriere balta Dyno Lake

Lacul este situat in apropiere de Bucuresti, comuna Frumusani . Este un proiect nou, cu investitii importante care si-a deschis portile recent pescarilor. Complexul este sectorizat, iar fiecare portiune de balta permite practicarea anumitor discipline din care amintim : pescuit La feeder, pescuit la crap, pescuit la spinning.

Pe absolut toate cele 5 sectoare de lac A, B, C, D ,E se pescuieste in regim “prinde si elibereaza” ( Catch&Release ). Accesul este facil gratie eforturilor depuse de administratie in acest sens.

 

Tarife balta Dyno Lake

Pescuitul la crap prin metoda clasica variaza ca pret in functie de sector. Astfel, pentru sectoarele A si B, o partida de 12 ore costa 120 de lei. Pe sectorul C veti avea de achitat 70 de lei.

Daca va propuneti o partida de pescuit la feeder, aceleasi sectoare sunt disponibile contra sumelor afisate mai sus. Spinning-ul se poate practica pe oricare din aceste bazine pentru pretul de 70 de lei. Partidele sunt de 12 ore.

 

Regulament balta Dyno Lake

Trebuie sa stiti ca exista restrictii pentru modul in care pescuiti la spinning. Anumite sectoare pot fi pescuite doar din barca, in vreme ce altele doar de pe mal. Nu exista barci de inchiriat. Luati in calcul acest aspect.

Incintele sunt supravegheate video! Nu este permis accesul in stare de ebrietate. Focul deschis nu este permis.

 

Lacul Floarea Popestiului

“Cei care cauta un loc unde sa pescuiasca si sa se relaxeze,il puteti gasi chiar aici pe balta Floarea Popestiului. Va asteptam!”

Localizare si descriere balta Floarea Popestiului

 

Lacul este situat langa Bucuresti

Este un lac cu peste 10 ani de istoric. De-a lungul timpului a gazduit si concursuri atat la crap cat si la feeder. Este mic, cochet, amenajat cu gazon si copaci. Balta are un aer englezesc si ascunde exemplare capitale de crap.

 

Tarife balta Floarea Popestiului

Se poate pescui si cu retinere dar si in regim “ prinde si elibereaza ” ( Catch&Release ). Taxele variaza in functie de metoda preferata. Durata unei partide este de 12 ore. La crap, fara retinere, taxa este de 60 de lei.

Daca doriti sa plecati acasa cu 5 Kg de crap si maxim 2 Kg de caras, costul este de 120 de lei. Membrii cluburilor de pescuit cu legitimatiile vizate la zi pot pescui contra sumei de 50 de lei. O partida de pescuit la feeder in acelasi regim va costa tot 50 de lei.

 

Pescuitul plantat este permis contra sumei de 50 de lei. Foisoarele existente se pot inchiria. Pretul variaza in functie de ziua saptamanii in care mergeti. Pe week-end, taxa de foisor este de 50 de lei. In cursul saptamanii, veti avea de achitat 30 de lei.

 

Regulament balta Floarea Popestiului

Ca oricare carpodrom care se respecta, vom gasi atat reguli de bun simt cat si obligativitati care pot duce la evacuarea pescarilor de pe lac daca nu sunt indeplinite.Se poate pescui cu 4 lansete. Masina se va parca in zonele special amenajate.

 

Balti de pescuit la spinning langa Bucuresti 2021

Cand nalucile sunt pregatite, dar timpul este o problema, aveti cateva balti de pescuit la spinning in apropierea capitalei unde puteti ajunge. Salau, stiuca, biban sau somn sunt pesti prezenti in bazinele pe care le veti descoperi in cele ce urmeaza.

 

Lacul de pescuit Baltatu

“Sentimentul de relaxare, liniste şi satisfactia unei capturi mari pe care ti-l ofera pescuitul nu se compara cu nici un alt sport. Eco Pesca Tour va pune la dispoziţie cele mai frumoase peisaje ale lacului Fundeni – Baltatu, o locaţie excelenta pentru a va bucura de o zi de pescuit.”

 

Localizare si descriere balta Baltatu

Balta Baltatu se afla in apropiere de Bucuresti. Lacul este semi salbatic, se intinde pe o suprafata de 50 de hectare si este presarat cu plauri si stuf. Cele 100 de locuri de pescuit disponibile se regasesc pe 30 % din suprafata lacului. Adancimea medie este de 2 metri , insa are si gropi de peste 8 metri. Fauna este diversa. Stiucile se gasesc in numar mare si deseori se pot captura exemplare mari.

 

Tarife balta Baltatu

Nu exista actualizari disponibile pe site legat de preturi. Totusi, se poate contacta administratia la numarul de telefon de pe pagina de Facebook

Regulament balta Baltatu

 

Pescuitul se practica la rapitor in regim de partida de pescuit de 12 ore. Se poate pescui atat cu retinere cat si in regim prinde si elibereaza. Exista limitari la numarul de exemplare ce se pot retine. La fel, tot de pe pagina de Facebook va trebui sa sunati administratia pentru mai multe lamuriri.

 

Lacul de pescuit Creata 1

Lacul Creata 1 este un lac unde poti avea parte de surprize placute. Presarat cu labirinturi de stuf, este casa multor exemplare de crap si stiuci de dimensiuni impresionante. Daca vrei sa faci pasul intr-un pesisaj de poveste, lacul Creata 1 iti ofera aceasta sansa.

 

Localizare si descriere balta Creata 1

Lacul se afla la 30 de km de Bucuresti. Accesul pe lac se face pe langa parcul de dezmembrari auto. Sunt mai multe posibilitati de acces si exista marcaje in acest sens. Este un lac cu adancimi variabile intre 1.5 metri si 5 metri in cel mai adanc punct.

Este un lac salbatic, fara standuri amenajate unde predomina stuful sub forma de insule sau plauri. Drumul in jurul lacului este practicabil si in conditii de ploaie. Substratul este complex si este plin de cocioc. Speciile de interes din lac sunt crapul comun, cteno, caras si stiuca.

 

Tarife balta Creata 1

Pentru tarife, va trebui sa accesati pagina de Facebook a locatiei. Se poate pescui si cu retinere dar si in regim ” prinde si elibereaza “ ( Catch&Release ). Exista limitari in ce priveste atat cantitatea totala cat si talia exemplarelor ce pot fi retinute.

 

Regulament balta Creata 1

Regulamentul lacului se poate obtine tot in acelasi mod : pagina de facebook. Se poate contacta administratia in acest mod si se pot solicita informatii suplimentare cu privire la regulament si conduita pe malul lacului.

 

Lacul Delta Gruiului

“Suntem in cautare de „exemplare reusite” de pescari. Pentru ca vrem sa ne bucuram de fiecare data cand vii la pescuit in Delta Gruiului, asa cum ne straduim sa te bucuri si tu!”

 

Localizare si descriere balta Delta Gruiului

Lacul Delta Gruiului este situat la 30 Km de Bucuresti. Accesul este facil. Complexul este format dintr-un bazin principal cu o suprafata de 13 hectare si mici bazine adiacente.Se poate pescui la stiuca, iar in sezonul rece la pastrav inclusiv. Exista o micro ferma care este un punct de atractie pentru copii.

 

Tarife balta Delta Gruiului

Pescuitul la stiuca se practica cu abonament de 10 partide. Variaza costul in functie de zilele in care doriti sa mergeti. Astfel, in intervalul Luni – Vineri, costul pentru un pachet de 10 partide este de 300 de lei. Pentru o partida in orice zi a saptamanii, pretul este de 450 de lei. Abonamentele sunt nominale si au o valabilitate de 12 luni. Daca nu veti efectua partidele in acest interval, isi vor pierde valoarea. Nu primit bani inapoi!

 

Regulament balta Delta Gruiului

Bazinul acomodeaza un numar de 10 pescari maxim. Pescuitul la stiuca se practica in regim “prinde si elibereaza” ( Catch&Release). Pentru a va asigura ca exista un loc disponibil, este recomandat sa luati legatura telefonic cu administratia.

 

Nu este permis pescuitul cu naluci care vin echipate cu ancore. Se pescuieste cu naluci moi, jig-uri de minim 4/0 si strune. Este permis numai minciogul. Mai multe detalii veti gasi accesand regulamentul.

 

Lacul Dyno Lake spinning

Detalii despre lac gasiti mai sus in articol, in sectiunea balti de pescuit la crap. Nu toate sectoarele sunt disponibile pentru astfel de partide de pescuit. Consultati site-ul lacului pentru mai multe informatii.

 

Localizare si descriere balta Dyno Lake spinning

Pentru pescuit la rapitori, sunt disponibile sectoarele C, D si E in intervalul orara 06.00 – 18.00. Sectorul C este practicabil numai daca nu sunt prezenti pescari la crap.

 

Tarife balta Dyno Lake spinning

Costul unei partide, indiferent de sector este de 70 de lei pentru 12 ore. Singurul sector unde puteti pescui de pe mal este sectorul C. Plata se poate face si in regim electronic, direct pe site-ul locatiei.

 

Regulament balta Dyno Lake spinning

Sectoarele D si E se pot pescui exclusiv din barca. Mare atentie, administratia nu pune la dispozitie barci. Este acceptat NUMAI motorul electric. Sectorul C se poate pescui EXCLUSIV cu monturi de tip “off set”. Este acceptata DOAR struna metalica. Carligele trebuie sa fie debarbetate. Este acceptat NUMAI minciogul!

 

Balti de pescuit la method feeder crap 2021

Partidele scurte in tehnica method feeder la crap sunt din ce in ce mai cautate. Sunt disponibile mai multe locatii la nivel national unde puteti merge la pescuit. O parte din cele mai importante lacuri dedicate si acestui stil de pescuit, le vom descoperi in cele ce urmeaza.

 

Balta Pescaria la Micutu

Lacul se afla de 4 ani intr-o administrare noua. Avantajul este ca cel ce se ocupa de fondul piscicol este si pescar sportiv. Astfel, dupa eforturi considerabile de la preluare, in anul 2019, acest lac a devenit un punct de interes pentru pescarii de feeder.

 

Localizare si descriere balta Pescaria la Micutu

Lacul de pescuit la feeder se afla in apropiere de Cluj Napoca Profilul baltii de pescuit este de tip canal, avand o lungime de 600 de metri si o latime de 90 de metri. Suprafata totala este de 6 hectare luciu de apa exploatabil. Pe intreaga lungime vom gasi 50 de pontoane, in configuratia 2 metri lungime pe 2 metri latime. Distanta intre pontoane este de 12 metri. Predomina crapul in proportie de 90 %. Bazinul detine si exemplare de salau, stiuca si caras.

 

Tarife balta Pescaria la Micutu

In sezonul de pescuit 2021, administratia pune la dispozitie o serie de pachete gandite sa acomodeze profilul oricarui pescar de feeder. Se poate pune problema de abonament anual, cu partide pe timp de zi, in regim nelimitat. Costul este de 1000 de lei.

 

Pentru o partida de 12 ore, de la ora 07.00 am pana la ora 19.00 pm avem doua tarife. In timpul saptamanii, intervalul Luni – Vineri platim 50 de lei si primim in acest tarif un kilogram de pelete. Sambata si Duminica, acelasi interval orar, kilogramul de pelete inclus, iar taxa este de 60 de lei.

Rezervarea unui ponton aduce un cost suplimentar de 10 lei. Partidele de 24 de ore incep la ora 07.00 am. Costul este de 100 de lei si primim 2 kilograme de pelete.

 

Regulament balta Pescaria La Micutu

Pe acest bazin practicam exclusiv pescuitul Catch&Release. Achitarea taxei reprezinta si accesul pe malul lacului. Altfel nu aveti acest drept. Masina va fi stationata in parcarea special amenajata dupa descarcarea bagajelor.

In taxa de pescuit aveti dreptul la maxim 3 scule de pescuit. Sunt admise doar monturile culisante fara opritor superior sau cele cu plumb pierdut. Singura montura elasticata permisa este cea de la Guru : X-Safe! Este permis pescuitul cu un singur carlig.

 

Locatia este supravegheata video. Este obligatoriu sa aveti un spray antiseptic. Minciogul din nylon este interzis. Mai multe detalii aflati daca vizitati pagina de facebook la sectiunea informatii.

 

Balta de pescuit Valea lui Mihai

Judetul Alba ascunde o locatie superba pentru pasionatii de pescuit la method feeder in cautarea crapului. Este vorba de complexul piscicol Valea lui Mihai. Din cele 3 bazine disponibile, numai doua fac obiectul discutiei. Unul este alocat competitiilor, iar cel de-al doilea pescuitului cu retinere in aceasta disciplina.

 

Localizare si descriere balta Valea lui Mihai

Balta de pescuit se afla in apropierea orasului Alba Iulia. Muresul curge agale in apropierea bazinelor din complexul piscicol Valea lui Mihai. Fiecare din cele doua bazine are o suprafata de cate 3 hectare. Fiecare bazin are o lungime de 300 de metri, pe o latime de 100 de metri. Adancimile variaza de la 2 metri pana la 3,5 metri in anumite cazuri.

 

Ca fond piscicol, vom intalni exemplare de crap, caras, salau si sturion. Profilul bazinelor este de tip balastiera. Media crapilor existenti in bazine este situata la 2.5 Kg. Putem intalni si exemplare de 17 Kilograme.

 

Tarife balta Valea lui Mihai

Planul tarifar este prietenos cu pescarii. O partida de pescuit in regim Catch&Release pe bazinul de competitie se poate practica contra sumei de 45 de lei. In acest cost veti primi si o saltea de primire de tip “cradle” ( cadita ).Daca doriti totusi sa plecati acasa cu o parte din captura, bazinul doi va sta la dispozitie. Taxa este de 50 de lei si aveti dreptul sa retineti 3 kilograme de crap sau cteno. A doua posibilitate este sa optati pentru 5 kilograme de caras si fitofag.

 

Regulament balta Valea lui Mihai

Trebuie sa stiti ca pe bazinul de competitie nu este permis juvelnicul. Este obligatoriu sa detineti spray antiseptic,. Salteaua de primire este inclusa in taxa de pescuit. Durata partidei de pescuit este de 12 ore. Este permis inaintasul textil. Pescuitul se practica de la 07.00 la 19.00 . Incinta este ingradita si supravegheata video.

 

Balta de pescuit Pescaria Radesti

“O pescarie veche, un vechi brat mort al Muresului , regenerat de oameni iubitori de natura si indreptati spre o afacere de succes care sa aduca bucurii comunitatii in zona din care face parte si nu numai!”

 

Localizare si descriere balta Pescaria Radesti

Complexul se afla situat in apropierea localitatii Radesti din judetul Alba.Cele doua bazine au profiluri diferite. Bazinul 1 adaposteste exemplare mari de crap dar si rapitori de multi centimetri. Aici punctam stiuci, salai si somni.

Lungimea bazinului este de 680 de metri si variaza ca latime intre 35 si 60 de metri. Adancimea in cel mai mic punct bifeaza 1 metru, iar valoarea maxima nu depaseste 3 metri. Bazinul 2 este cel dedicat pescuitului la feeder.

Este destinat exclusiv competitiilor. Se intinde pe o suprafata de 678 de metri, pe o latime ce variaza intre 35 si 78 de metri. Cel mai adanc punct al bazinului masoara 4 metri. Vom gasi un fond piscicol mixt format din crap, caras, lin, platica dar si babusca, rosioara sau obleti.

 

Tarife balta Pescaria Radesti

Administratia propune doua taxe diferite, aplicabile in zile diferite. Astfel, o partida de pescuit de 12 ore in intervalul Luni – Joi se poate practica contra sumei de 50 de lei. Suma include si un kilogram de pelete. Vom plati 60 de lei pentru intervalul Vineri – Duminica. La fel, primi un kilogram de pelete din partea administratiei.

 

Se poate pune problema si de varianta de abonament anual. Costul este de 1000 de lei, partide nelimitate pe durata a 12 ore / partida. Conditia este sa se faca rezervare pentru fiecare partida ce urmeaza a fi facuta. Tarifele se aplica pe oricare din cele doua bazine !

 

Regulament balta Pescaria Radesti

Trebuie sa stiti ca incinta este supravegheata video. Ambele bazine se pescuiesc in sistem Catch&Release. Juvelnicul este interzis. Spray-ul antiseptic si salteaua de tip cadita sunt obligatorii in dotarea pescarului. Se accepta doar monturi cu un carlig. Nu este permis inaintasul. Mare atentie!

 

Balta de pescuit Valcroft

“Valcroft este un complex de pescuit sportiv destinat celor care iubesc natura și activitatile in aer liber. Este o locatie perfecta pentru cei ce vor sa se rupa de stresul cotidian al orasului si sa petreaca o zi in mijlocul naturii.”

 

Localizare si descriere balta Valcroft

Locatia se afla in apropierea orasului Timisoara. Lacul se intinde pe o suprafata de 2.4 hectare luciu de apa. Variaza ca adancime intre 2.2 metri si 3.7 metri. Sunt disponibile 60 de pontoane care sunt sectorizate in functie de stilul de pescuit preferat: feeder sau stationar. Cu precadere, zona din apropierea malului are o adancime de 1.8 metri.

 

Tarife balta Valcroft

Pescuitul este permis si taxat in formatul de 12 ore. De la 07.00 la 19.00 seara. Partidele nocturne sunt permise si se deruleaza de la 19.00 la ora 07.00 dimineata. Pentru acest tip de pescuit trebuie facuta rezervare cu 24 de ore inainte.

 

Costul unei partide este de 50 de lei si suplimentar de 10 lei pentru un insotitor. Se poate retine spre consum pestele care nu depaseste 3 kilograme si se va achita separat la administratia lacului. Pretul pestelui variaza in functie de specie.

 

Regulament balta Valcroft

Exista doua tipuri de regulament in functie de perioada in care se va desfasura partida : ziua sau noaptea. De mentionat este limitarea cantitatii de nada pe timp de zi la 17 litri! Noaptea vom pescui doar in lunile Iule si August si doar Sambata.

 

Balta de pescuit Dyno Lake pescuit la feeder

Revenim pe malurile acestui proiect tanar, unic si ambitios pentru a descoperi oferta adresata pescarilor de feeder. Mai multe detalii veti gasi in articol, in sectiunea de balti de pescuit dedicate crapului in stilul clasic.

 

Localizare si descriere balta Dyno Lake pescuit la feeder

Este un complex aflat in apropierea capitalei. Drumul de acces este foarte bun. Investitiile administratiei in aceasta zona isi fac simtita prezenta. Ca reper major localitatea Frumusani este punctul de interes.

 

Tarife balta Dyno Lake pescuit la feeder

Se poate pescui pe patru sectoare, dupa cum urmeaza : A, B, C, E. Noutatea sezonului este deschiderea bazinelor A si B iubitorilor pescuitului la feeder. Pescuitul ce se poate practica este de tip Catch&Release EXCLUSIV. Se practica tarife diferite in functie de sector. Taxa pentru C si E este de 70 de lei. Sectoarele A si B se pot pescui contra sumei de 120 de lei

 

Regulament balta Dyno Lake pescuit la feeder

Sunt permise doar doua lansete in apa in acelasi timp. Sunt acceptate doar carligele de crap. Marimea 8 este indicata ca reper. Atentie, marimea 8 in standardele de crap, nu de feeder. Firul principal nu poate fi mai subtire de 0.25 milimetri. Inaintasul textil nu este acceptat

 

Suntem avertizati de conditii de deplasare cu nivel tehnic ridicat pe sectorul E in urma ploilor. Este recomandat sa ne deplasam cu masini care sunt dotate cu tractiune integrala. In cazul in care nu aveti in dotare un astfel de autoturism, administratia pune la dispozitie o masina in anumite situatii intr-un interval de timo rezonabil.

 

Balta de pescuit la feeder Nucetu

“Curatenie, liniste, mult peste” . Astfel ne invita administratia la o partida de pescuit la feeder pe acest lac. Este un angajament, sau, o promisiune. Ramane sa descoperiti cand veti decide sa ajungeti pe aceasta locatie. A intrat in atentia pescarilor de feeder in anul 2019 si a devenit in scurt timp una din baltile de interes major pentru aceasta comunitate.

 

Localizare si descriere balta de pescuit la feeder Nucetu

Lacul este pozitionat in judetul Calarasi, in vecinatatea satului Nucetu. Accesul este la indemana, majoritatea distantei putand fi parcursa pe autostrada A2. Drumul de acces catre lac este bun, fiind monitorizat de administratia lacului de la sosea pana la malul apei. Nu exista pericolul de a ramane impotmoliti. Este practicabil pe orice tip de vreme si cu orice tip de tractiune cu care este dotat autoturismul ( fata, spate sau integrala ).

 

Avem la dispozitie o suprafata de 11 hectare luciu de apa si 41 de standuri de pescuit mixte ( atat pontoane cat si mal natural ). Vom gasi aici o populatie piscicola demna de invidiat. Administratia estimeaza 20 de tone din specia crap comun si crap oglinda, 2 tone de cteno si in jur de 5 tone de caras. Exemplarele de rapitor sunt rare si pescuitul catre aceste specii interzis. Populatia este compusa din salau, stiuca si somn.

 

Tarife balta de pescuit la feeder Nucetu

Bazinul ofera doua tipuri de pescuit sportiv. Cu retinere sau Catch&Release. Evident, taxele difera. Sunt disponibile doua module in ceea ce priveste taxele si sunt influentate de perioada din saptamana in care decideti sa faceti partida de pescuit. Astfel, in intervalul Luni – Joi, platim 60 de lei pentru o partida fara retinere de peste.

 

Daca totusi doriti sa ajungeti acasa cu o parte din captura, bonul de pescuit are valoarea de 120 de lei. Prin captura, aveti dreptul la 5 Kg de crap si 5 Kg de caras. Similar se aplica conditiile si in intervalul Vineri – Duminica. Se modifica taxele astfel : pescuit fara retinere : 80 de lei si pescuit cu retinere : 150 de lei.

 

Regulament balta de pescuit la feeder Nucetu

Exista doua tipuri de partide aici. De 12 ore sau 24 de ore. Intervalul este 06.00 : 18.00 ( partida 12 ore ) si 18.00 : 18.00 ( partida 24 de ore ). Daca depasiti cantitatea acceptata prin bonul de pescuit, puteti retine surplusul la un pret de 30 lei / Kg pentru crap si 12 lei / Kg pentru caras.

 

Cele mai bune balti de pescuit de langa Bucuresti 2021

Unde sa arunci mai repede momeala dupa o iarna lunga de asteptare ?Mai ales in perioada de prohibitie. Un prim pas in aceasta directie este sa ne stabilim corect scopul.

Din capul locului, balti de pescuit recomandate sunt cele unde se practica regimul prinde si elibereaza. Acestea mai poarta denumirea si de carpodrom.Carpodromul este o balta de pescuit extrem de bine populata. Detine un stoc de peste impresionant atat ca numar cat si greutate individuala a exemplarelor existente.

Regulile sunt clare si paza pe masura. Este normal. Protejarea fondului piscicol existent este reteta unei balti de pescuit de succes. Sunt cateva astfel de lacuri de pescuit langa Bucuresti. Nu multe, dar suficiente. Distractia este garantata si asigurata. Se prind pesti mari si multi. Conditia este sa eliberam exemplarele capturate inapoi in balta. Ne alegem fie cu o sedinta foto , fie cu o filmare de exceptie.

 

O a doua categorie sunt lacurile de pescuit care care pun la dispozitie pescarilor regimul de retinere a unei anumite cantitati din pestele prins in functie de regulamentul amenajarii.

In sezonul 2020, se remarca doua noi locatii care pun la dispozitie pescarilor amenajari ce merita vizitate.

 

Balti de pescuit : Lacul Lazul 5

O noua balta de pescuit care se aliniaza standardelor moderne de pescuit la crap. Nu foarte departe de capitala, Lazuri 5 propune exclusiv sistemul Catch&Release. Aici gasim pontoane, case ce pot fi inchiriate, un cafe bar si o parcare monitorizata video si pazita. De asemenea, administratia pune la dispozitie dusuri si un magazin cu articole de pescuit, nade si momeli.

 

Localizare

Situat in judetul Dambovita, lacul de pescuit Lazuri 5 este usor de gasit. Exista trei drumuri care ne duc pe malul apei. Cele trei rute care au ca start capitala, ne indruma prin Chitila, Mogosoaia sau Otopeni. Durata estimata a calatoriei se incadreaza sub doua ore. In oricare din situatii, drumul este bun si usor de parcurs.

 

Tarife

Durata minima a unei partide este de 24 de ore. Putem face o rezervare pe maxim 96 de ore ( 4 zile). In functie de cum planificati expeditia, puteti accesa mai multe pachete de servicii.Astfel, pentru o partida de pescuit cu durata de 24 de ore, taxa este de 140 de lei. In cazul in care doriti sa petreceti doua zile pe malul acestui lac de pescuit, aveti de achitat 250 de lei.

 

Pescarii cu experienta si in cautare de capturi, stiu ca o partida minima de pescuit la crap dureaza 72 de ore. Costul unei astfel de aventuri este de 350 de lei. Daca va propuneti ” o sapatamna ” de pescuit, administratia va ofera posibilitatea sa petreceti 4 zile contra sumei de 400 de lei. O expeditie de week end, poate alaturi de familie, se poate rezerva la pretul de 350 de lei. Include 48 de ore de pescuit si o casuta.

 

Balti de pescuit : Lacul Nicmar Clinceni

Poate cea mai apropiata balta de pescuit de langa Bucuresti. Si-a deschis portile in mijlocul sezonului de pescuit 2020 din cauza restrictiilor sanitare aplicate pe intreg teritoriul tarii. Asa cum se identifica si din denumirea lacului, amenajarea se pozitioneaza in vecinatatea orasului Clinceni. O fosta exploatare de materiale conexe constructiilor ( balastiera), prinde contur sub forma unei locatii de pescuit accesibila, ingrijita si plina de pesti.

 

Localizare

La doar 3 kilometri de capitala, in judetul Ilfov, lacul Nicmar Clinceni va asteapta cu portile deschise pentru mai multe tipuri de pescuit. Exista pachete de servicii gandite de administratie in functie de preferintele pescarilor. Accesul se face prin Bragadiru, iar iesirea din Bucuresti prin Soseaua Alexandriei. Drumul se incadreaza in functie de trafic intre 30 si 45 de minute.

 

Tarife

Partidele de pescuit pe aceasta locatie au durata de minim 12 ore si maxim 24. Se practica atat pescuitul cu retinere cat si cel in regim Catch&Release. Pe lanfa pescuitul clasic la crap, aici puteti incerca o partida la feeder sau la undita.In functie de optiune, taxele variaza de la 60 de lei pana la 190 de lei. Astfel, pentru o sesiune de 12 ore in regim prinde si elibereaza, avem de platit 60 de lei. Pentru 24 de ore, scoatem din buzunar 100 de lei. Daca sunteti interesati sa plecati acasa cu o parte din capturi, trebuie sa luati in calcul limitele impuse prin regulament.

 

Balti de pescuit : Lacul Moara Vlasiei 2

Una dintre baltile de pescuit cele mai renumite din jurul Bucurestiului. A fost primul lac care a intrat in atentia pescarilor pentru stocul impresionant de crap existent. O balta de pescuit cu traditie in concursurile de pescuit. A fost si este gazda unor turnee sau concursuri de pescuit nationale importante.

Moara Vlasiei 2 este unul din acele lacuri de pescuit pe care nu trebuie sa il ratati. In afara perioadei competitionale, acest lac este deschis tututor pescarilor. Avem un regulament de respectat si peste de prins pe care il vom elibera. Clar aceasta balta de pescuit este o destinatie unde pescuim la sigur!

Aici, crapul comun este la putere. Actualul record al lacului la crap este un superb exemplar de 32,250 kg! Suprafata totala pescuibila este de 17 hectare. Adancimile variaza intre 2 si 4 metri. Este bine de stiut ca pe aceasta balta de pescuit, puteti utiliza un singur mal. Nu se pescuieiste pe ambele maluri.

 

Localizare

Moara Vlasiei 2 este o balta de pescuit situata pe Valea Cociovalistei. Faptul ca se alimenteaza din acest rau, este un plus. Aportul mare de oxigen este benefic pestilor care inoata in apele acestui lac.

Este un lac de pescuit la care se ajunge foarte usor. Ruta nu este complicata. Avem mai multe optiuni. DN1 sau autostrada A 3.

Prin DN 1 facem dreapta catre Balotesti, mentinem cursul prin Caciulati si apoi intram in Moara Vlasiei. Prin A3, iesim din Bucuresti pe Strada Petricani si parasim autostrada in localitatea Caciulati. De aici ne incadram catre Moara Vlasiei.

 

Tarife

Sezon 2020

Nu exista modificari asupra regulamentului si nici asupra regimului de taxare. Ramane in vigoare sistemul tarifar din sezonul 2019. Se modifica cantitatea de crap ce poate fi recoltata in urma unei partide cu retinere. Astfel, contra sumei de 150 de lei se pot retine 4 Kg de crap si platica in cantitati nelimitate.

Sezon 2019

Pentru 12 ore petrecute pe malul acestei balti de pescuit, platim o taxa de 80 de Lei. Sistemul de pescuit permis este prinde si elibereaza. Daca alegem sa petrecem 24 de ore in acelasi regim, suntem taxati cu 150 de Lei. In cazul in care doriti sa plecati acasa de pe acest lac de pescuit cu ceva capturi, atunci scoateti din portofel 150 de Lei pentru 12 ore. In acesti bani avem voie sa retinem 5 kilograme de crap si platica nelimitat.

Exista si alte costuri adiacente. In functie de unde doriti sa va instalati sculele de pescuit, exista taxe suplimentare. Inchirierea unui ponton este de 40 de lei. Daca va decideti sa pescuiti plantat, mai platiti 40 de lei. Salteaua de receptie este obligatorie. Daca nu detineti una, puteti inchiria acest accesoriu contra valorii de 20 de Lei.

 

Balti de pescuit : Lacul Tancabesti 1

O alta balta de pescuit apreciata in randul pescarilor de competitie si nu numai. Este un lac cu traditie si istoric puternic. Multe personalitati din lumea pescuitului la crap au ajuns si au pescuit pe malurile acestui lac. Vedete de talie internationala si-au aruncat momelile in aceasta balta de pescuit.

Tancabest 1 a fost si este gazda unor concursuri de pescuit consecrate. Este un lac care ademeneste pescarii care sunt in cautare de trofee atat de crap cat si de somn.

 

Este un lucru stiut ca aceasta balta de pescuit ascunde pesti foarte mari. A fost si este o locatie unde multi pescari realizeaza emisiuni de profil. Este unica daca ne raportam la peisaj. Tancabesti 1 este una din acele balti de pescuit langa Bucuresti unde te vei simti ca in Delta. Uneori, standurile de pescuit sunt vizitate de iepuri si fazani. Interactiunea cu natua pe acest lac de pescuit este la cele mai inalte cote.

 

Localizare

Accesul catre Lacul Tancabesti se face prin DN1. Dupa Saftica urmeaza localitatea Tancabesti. In directia de deplasare pe partea dreapta se vede Lacul Tancabesti 2 aflat la sosea. In spatele lui ( in amonte ) este lacul tinta : Tancabesti 1.

 

Imediat ce ati intrat in Tancabesti, la intersectia cu indicatorul de Peris, faceti o intoarcere de 180 de grade si va incadrati pe DN1 spre directia Bucuresti. In cateva sute de metri faceti dreapta pe drumul parallel cu Lacul Tancabesti 2 si veti ajunge la una din cele mai frumoase balti de pescuit de langa Bucuresti.

 

Tarife

Sezon 2020

Daca v-ati propus o partida de pescuit in acest sezon pe celebrul lac Tancabesti, va trebui sa accesati pagina de social media care este extrem de bine pusa la punct. Aici veti gasi numere de contact unde puteti primi detalii despre costul unei partide de pescuit, in functie de durata acesteia. Tot aici, daca sunteti curiosi sa luati contact cu bucataria preparatelor din peste veti gasi meniurile afisate : facebook.

 

Sezon 2019

Se poate pescui in doua moduri : abonament sau partida programata. In oricare din situatii, intentia de a pescui pe acest lac se va face telefonic catre administratie.

Tarifele difera in functie de caz.

Lacul Hermes Peris

O aparitie noua in zona de balti de pescuit de langa Bucuresti. Hermes Peris este definitia visului devenit realitate. Acest proiect a plecat de la zero. A fost nevoie de 2 ani de zile pentru executia unor lucrari masive de dragare. Acest lucru a facut posibila aparitia unui lac de pescuit demn de invidiat.

Hermes Peris este un carpodrom tanar, dar care a fost preluat imediat in circuitul competitional. Si-a deschis portile in anul 2014. Exemplarele de crap din acest lac de pescuit sunt mari. Media lor este la 15-17 Kg. Recordul actual al lacului este un crap comun de 28 de kilograme !

Adancimile sunt intre 1,6 si 4 metri. Exista suficiente structuri subacvatice care tin exemplare capital ale acestui lac. Pescuitul pe acest lac se practica de pe un singur mal.

Localizare

Lacul este situat la marginea localitatii Peris (jud. Ilfov). Accesul la balta este extrem de usor, datorita pozitionarii langa drumul principal din localitate.

Accesul se face prin DN1. Imediat dupa intrarea in Tancabesti, se va observa o bretea cu schimbarea directiei la dreapta. Acolo exista un indicator catre Peris. Se urmeaza drumul in cauza pana cand va veti intersecta cu balta de pescuit.

Tarife

Sezon 2020

Nici in acest caz nu se aplica modificari pe zona de tarifare. Similar cu sezonul de pescuit 2019, administratia “ingheata” preturile, astfel incat pescarii sa se poata bucura de partide de pescuit memorabile pe aceasta locatie.

Sezon 2019

Lacul Hermes Peris este un lac exclusiv C&R ( prinde si elibereaza). Este unul din putinele lacuri de pescuit care practica acest sistem. Avem posibilitatea ca pe acesta balta de pescuit sa optam pentru mai multe tipuri de partide.

Pentru 12 ore petrecute la pescuit pe acest lac, platim o taxa de 80 de Lei. Pe langa acesti bani, putem inchiria o saltea de primire cu 10 Lei. Daca vizam partide mai lungi, avem dupa cum urmeza : 24 de ore la pretul de 150 Lei 48 de ore la pretul de 270 Lei 72 de ore la pretul de 400 Lei La oricare din alegerea facuta, daca doriti sa plantati pe aceasta balta de pescuit, taxa este de 20 de Lei pentru 12 ore. Daca doriti sa faceti un gratar pe malul apei, atunci trebuie sa luati in calcul o taxa de 10 lei in acest scop.

 

Balti de pescuit : Lacul Varlaam

O balta de pescuit aparte. Lacul Varlaam este o capodopera umana. Acest lac s-a format pe fundatia unei balastiere. Asadar, este un lac de pescuit artificial. In anul 1995, zona in cauza a fost data in exploatare sub forma de balastiera.

Cand in urma excavatiilor s-a atins panza freatica, au aparut primele picaturi de apa care sunt baza acestui lac. Pe vreme ce lucrarile au inaintat, s-a format baza lacului care astazi este o destinatie preferata de multi pescari. Aceasta balta de pescuit de langa Bucuresti pune la dispozitie o suprafata totala de 31 de hectare. Aici putem pescui NUMAI in regim prinde si elibereaza.

Avem ocazia sa pescuim un lac artificial care “colcaie”de superbe exemplare de crap comun si oglinda. Tota aici, vom gasi si o populatie de rapitori formata din stiuca, biban si salau. Este un lac echilibrat din acest punct de vedere, unde, selectia naturala functioneaza perfect.

 

Localizare

Lacul Varlaam intra cu siguranta in categoria de balti de pescuit recomandate pentru 2019. Se afla pozitionat la 25 de Km de Bucuresti, la marginea satului Varlaam. Satul apartine de comuna Adunatii Copaceni din judetul Giurgiu.

Iesirea pe care trebuie sa plecam din Bucuresti este spre Giurgiu. Se trece de comunele Jilava si 1 Decembrie. Veti ajunge la un anumit moment sa traversati un pod peste raul Arges. Urmeaza un sens giratoriu unde vom merge catre Adunatii Copaceni prin drumul judetean 5A . Este a treia iesire din giratoriu.

Pentru a ajunge la aceasta balta de pescuit, in satul Varlaam, la aproximativ 700 de metri de la intrare, faceti stanga pe strada Valea Argesului. In capatul starzii se va termina asfaltul si vom intra pe o zona cu drum pietruit. Odata ajunsi pe malul Argesului facem stanga si mai avem de mers circa 1.3 kilometri pentru a ajunge la destinatie.

 

Tarife pescuit

Pescuit Sezon 2021

In sezonul 2021, Lacul Varlaam ramane un lac cu profil Catch&Release. Pescarii in cautare de trofee de crap pot pescui cele doua sectoare ale complexului piscicol in baza unei rezervari. Tot telefonic, veti fi informati cu privire la regimul de taxare.

 

Sectorul B al Lacului Varlaam, este deschis si pescuitului in regim de retinere. Astfel, o partida de pescuit stationar are o durata de 12 ore. Ziua de pescuit incepe la ora sapte dimineata si se termina la ora 19.00. O astfel de partida de pescuit se poate realiza exclusiv in baza unei rezervari telefonice cu minim 24 de ore inainte!

Speciile ce pot fi retinute sunt carasul si amurul ( cteno ) . Cu precadere se prind carasi cu o greutate medie intre 500 de grame pana la un kilogram. Lacul detine si exemplare capitale, a caror greutate depaseste si 1,5 Kg in anumite cazuri (caras)!

O partida de pescuit in regim Catch & Release in regim de 12 ore se poate realiza contra unei taxe de 80 de lei. Daca doriti sa realizati o partida cu retinere, atunci vom scoate din portofel 100 de lei si avem dreptul de a retine 5 Kg de caras sau 5 Kg de amur. Greutatea unui exemplar ce poate fi retinut cand vine vorba de amur este de maxim 8 Kg. Daca se doreste retinerea unei cantitati mai mari, atunci taxa se va realiza la kilogram, la pretul de 15 lei / Kilogramul de peste.

 

Sezon 2019

Pentru a petrece cateva ore de liniste intr-un peisaj mirific avem de achitat o taxa de 140 de lei. In acesti bani putem pescui 24 de ore. Anumite standuri sunt dotate cu cabane. Costul de inchiriere a unei cabane este de 35 de lei pentru 24 de ore.

Dat fiind faptul ca Varlaam este o balta de pescuit solicitata, putem pescui in baza unei rezervari. Pescuitul la rapitori se poate desfasura toamna tarziu si primavera devreme. Fiind un lac de pescuit solicitat de pescarii de crap, nu exista alta posibilitate.

A doua categorie de balti de pescuit, unde regulamentul prevede retinerea unei cantitati de peste, este mult mai bine dezvoltata. Oferta este variata in acest segment. Ramane la aprecierea fiecaruia in ce directii va alege sa mearga si ce tip de pescuit va practica. Sunt multe lacuri care se aliniaza devizei “ unde pescuim ”.

Scroll to Top