loader image

Relaxarea prin pescuit pe Balta Pescarului – Beneficiu pentru sănătate

Astfel, la sfârșit de săptămână, vezi mulți oameni căutând o baltă de pescuit unde să se poată relaxa alături de cei dragi. Cei mai mulți dintre pescarii pe care ai să-i găsești pe diverse bălți de pescuit sunt amatori. Oameni care vor să se detașeze la final de săptămână de grijile cotidiene și se refugiază la pescuit lângă București, de exemplu.

Partea bună a bălților de pescuit este că, indiferent dacă ești pescar amator sau profesionist, te bucuri întotdeauna de bălți populate frecvent care să-ți fie pe plac. În jurul Bucureștiului vei găsi întotdeauna bălți de pescuit amenajate cu căsuțe care să-ți crească confortul atunci când mergi să te relaxezi și care să-ți permită să îi iei cu tine și pe cei dragi, soția, copii.

La Balta Pescarului, în imediata apropiere a Bucureștiului, administratorii se ocupă intens de popularea bălților cu crap și caras. La Balta Pescarului principala activitate este pescuitul la crap, dar și caras prin mai toate metodele de pescuit, cum ar fi: plută, pescuit la feeder, pescuit la method feeder și pescuit la match. Pescuitul sportiv reușește să strângă la Balta Pescarului zeci de iubitori de pescuit în fiecare zi. Puteti afla tarifele si regulamentul baltii de pescuit pe site.

Dacă vrei să te relaxezi la final de săptămână și să uiți de griji, adună-i pe cei dragi și relaxează-te cu undița pe marginea bălții, bucură-te de speciile de pește puse la dispoziție ție, descoperă noi tactici de la prietenii amatori și reamintește-ți de ce chiar medicii recomandă pescuitul tuturor – libertate în aer liber, relaxare în natură.

Trebuie să ții minte că nu trebuie să fii pescar profesionist ca să te simți bine pe baltă. Balta este deschisă tuturor, iar metodele de pescuit reprezintă doar noi metode de relaxare. Relaxându-te poți învăța ce înseamnă pescuit la feeder și care este cea mai potrivită momeală pentru pești.

Ce trebuie să știi când mergi la pescuit

– La pescuit trebuie să vii îmbrăcat corespunzător – ca orice altă ieșire în natură presupune îmbrăcăminte ușoară, care să-ți permită să te miști ușor, dar și călduroasă pentru orele răcoroase

– Cel mai indicat este să alegi o baltă în apropierea casei tale, baltă dotată cu bazine normale, dar și bazine sălbatice.

– Găsește bălți în apropiere cu căsuțe pentru adăpost și drum pietruit pentru facilitarea accesului (aceste lucruri sunt indispensabile mai ales pentru sezoanele reci/ploioase).

– Interesează-te cât de des se face popularea bălții. În ultima perioadă, foarte mulți administratori percep taxe mari, dar rezultatele pentru pescari întârzie să apară

– Alege o baltă îngrijită. Interesează-te de curățenia din jurul bălții – amintește-ți că toate acțiunile noastre ca oameni au un impact pentru mediul înconjurător. Găsește o baltă care să-ți confere confortul de care ai nevoie, dar care să aibă grijă și de ceea ce ne înconjoară

Scroll to Top