Colectarea articolelor de spinning de vară

Materialul de colecție i se pare întotdeauna pescarului ca ceva important și responsabil. Acest lucru este adevărat, deoarece un echipament selectat incorect poate duce la distrugerea peștelui sau, mai rău, la deteriorarea întregului material de lucru.

Cu abordarea corectă a pregătirii, poți oricând spera la o captură. Deci, să luăm în considerare câteva opțiuni de bază pentru asamblarea unei lansete de spinning, care sunt cele mai populare printre pescari:

1. Cea mai obișnuită opțiune pentru asamblarea unei lansete de spinning pentru pescuitul știucii de pe mal este o lansetă de 1,8-2,5 metri, echipată cu o mulinetă de filare , o linie de la 0,18 la 0,28 (împletitură 0,1-0,15 mm) și momeala în sine.

Dimensiunea tijei de la 1,8 la 2,5 metri este cea mai practică, convenabilă și în același timp fiabilă. Cu o lungime medie a unei lansete de filare, este posibil să faci lansări foarte lungi și să pescuiești cu succes peștii ciocăniți.

Impletitura de 0,15 mm este, de asemenea, versatila si nu va atrage o atentie deosebita pestilor, in special stiucii. Este necesară și folosirea lesei. În ceea ce privește momeala, totul este mult mai complicat aici. Mulți pescari preferă întotdeauna să poarte cu ei o cantitate decentă de naluci, voblere și cauciuc, încercându-le pe toate pe loc și alegând-o pe cea potrivită, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil.

Vara, mulți jucători de spinning preferă nu mari, dar cel mai important, linguri dovedite și linguri spinning cu nuanțe roșiatice sau, dimpotrivă, argintii. Cu toate acestea, utilizarea lor este posibilă numai cu o bună cunoaștere a topografiei lacului de acumulare și a vegetației sale, deoarece atunci când pescuiți pe o zonă dificilă, acoperită cu noroi, este probabilă o rupere rapidă a momelii.

Pentru astfel de cazuri se recomandă folosirea nalucilor de suprafață, precum și a popper-urilor și a tees-urilor cu protecție împotriva agățătorilor. Aceasta este cea mai versatilă platformă de spinning pentru pescuitul de vară la știucă și alți prădători. Alții preferă crank și minnow wobblers. În orice caz, trebuie să experimentați. Pescuitul la stiucă este o metodă populară de pescuit vara și toamna.

2. O alta optiune comuna pentru asamblarea unei lansete de spinning este o lanseta de 1,7-2,5 m pentru pescuitul stiucii de vara din barca, echipata cu mulineta de spinning, impletitura buna, fir fluorocarbon pe post de lesa si naluca care indeplineste conditiile de pescuit. Cel mai adesea, pescarii pescuiesc dintr-o barcă tocmai pentru a pescui cât mai multe locuri promițătoare.

Este deosebit de convenabil să cauți găuri pe un transport plutitor în care știuca așteaptă căldura. Pentru pescuitul în gropi, un wobbler de adâncime cu o scufundare de 2-3 metri este perfect. De asemenea, se arată bine un oscilator greu, al cărui joc nu necesită mult efort din partea pescarului, sau momeli de silicon pe capete jig sau cheburashkas.

Pescarul însuși decide la ce metodă de pescuit să apeleze, dar înaintea fiecăreia dintre ele, echipamentul implicat în viitor ar trebui verificat cât mai bine posibil.

Scroll to Top