Redescopera Delta Dunarii cu Nearchus NauticTour!

Delta Dunarii este un paradis pentru cei care vor sa-și petreaca vacantele in afara drumurilor batut. Si plajele din Sulina ofera un nisip mai fin ca cel din Mamaia si peste tot in Delta Dunarii gasești pensiuni de top, la standarde europene construite in ultimii ani, iar cele mai bune le găsești la noi.

Sejur Delta Dunarii cu experienta completa NauticTour- Cazare la cele mai bune pensiuni, excursii cu barca si mancare traditională ce creează dependență la singurul Restaurant in aer liber din Romania!

Ce oferă Nearchus NauticTour:

1. Excursii in Delta Dunarii si Excursii peste tot in Delta Dunarii
2. Restaurantul in aer liber NauticTour – Singurul de acest fel din toata Tulcea si din toata Delta Dunarii.
3. Preturi mici pentru excursii in Delta Dunarii, de la 80 de lei. Oferta personalizata la telefon.
4. Cele mai bune PENSIUNI si Hoteluri din Delta Dunarii !
5. Flexibilitate – Putem sa oferim preturi mai mici pentru grupuri. Pentru cei ce doresc sa mearga cu noi in Delta, putem sa venim noi la Tulcea sa ii luam cu barca. Oferta personalizată la telefon.
6. Firma de top – Avem cele mai bune barci, un reper foarte cunoscut in zona. Am reinvestit tot ce a rămas la sfarsit de sezon in cele mai bune barci, cei mai buni oameni, nascuti și crescuti in Delta, dar si in alte mici detalii. Un simplu exemplu il reprezinta vestele nostre de salvare, care sunt profesioniste, cu model de vanatoare, confortabile. Pentru copii avem veste speciale.

7. Personal de top – Suntem cu adevarat o echipa. Atunci cand primim autocare cu turisti, noi mergem in echipa si ne adaptam la energia grupului.

Nu doar odata am aparut pentru calitatea angajatilor nostri în presa, iar majoritatea clientilor nostrii stiu clar cand vor sa mearga cu un anumit coleg de-al nostru.

Descoperiți misterele Deltei Dunarii cu o croaziera cu barca din Mahmudia sau Tulcea la Sulina, Letea, Caraorman si la restul obiectivelor turistice din Delta Dunarii!

Alege Delta Dunarii in vacanta aceasta si o sa vezi de ce avem NUMAI recenzii de 5 stele si de ce clientii nostrii partenerii noștrii de distractie revin an de an în Delta Dunarii.

Nearchus NauticTour ofera o varietate de pachete

Avem o varietate de croaziere cu barca, de la 2 – 4 ore la o zi intreaga. Fie ca doriti sa experimentati frumusetea salbatica a Deltei Dunarii sau sa gustati din preparatele culinare traditionale, avem o oferta potrivita pentru dvs.

Cele mai bune preturi

Ne mandrim ca suntem o companie de croaziere cu barca la preturi accesibile in Romania, asa ca vino si rezerva una astazi! Nu vei regreta!

Nearchus NauticTour – personal profesionist

Personalul nostru de ghizi, cu inaltă calificare, se angajeaza sa va invete despre viata la marginea naturii. Cu siguranta, calatoria ta este pe maini bune cu noi!

Exista o multime de atractii si tururi pe care le puteti face in aceasta zona. Oferim excursii de o zi, care sunt foarte populare, deoarece va permit sa vedeti multe dintre comorile rare ale Deltei Dunarii, intr-un timp scurt.

Echipa Nearchus NauticTour este cel mai mare operator de excursii in Delta Dunarii din Tulcea, iar traseele noastre ajung la toate reperele importante din Delta Dunarii. Cu Nearchus NauticTour ajungi din Mahmudia catre Sulina, Letea, Padurea Caraorman, Gura Portitei si multe altele.

Scroll to Top