Locuri de pescuit sportiv in Judetul Timiș

  1. Lacul de acumulare Dumbrăvița
  2. Lacul Ianova
  3. Lacul Surduc

Zonele de pescuit care vor fi amenajate sunt zone folosite deja în prezent de pescari și pe acestea urmează să fie amplasate bănci, mese, umbrare și coșuri de gunoi, urmând ca strângerea deșeurilor să fie realizată prin implicarea UAT-urilor menționate și a entităților care gestionează lacurile menționate. De asemenea, se vor amplasa indicatoare și panouri informative pentru pescari și/sau pentru turiști.

Zonele de pescuit mai puţin cunoscute de către turişti, dar frecventate de pescarii locali, anume Lacul de acumulare Dumbrăvița, Lacul Ianova, Lacul Surduc.

Aceste zone de pescuit vor fi amenajate prin intermediul proiectului prin amplasarea de bănci, mese, umbrare și coșuri de gunoi si totodată, vor fi amplasate indicatoare și panouri informative pentru pescari și/sau turiști.

În aceste zone, nu vor fi organizate concursuri de pescuit respectându-se legislația în vigoare (cf. Art. 24 – Pe suprafaţa Sitului Natura 2000 ROSCI0109 Lunca Timişului este interzisă organizarea de concursuri de pescuit (recreativ/sportive) și se vor respecta Normele de pescuit în vigoare.

Scroll to Top