Balta de pescuit Dyno Lake

Revenim pe malurile acestui proiect tanar, unic si ambitios pentru a descoperi oferta adresata pescarilor de feeder. Mai multe detalii veti gasi in articol, in sectiunea de balti de pescuit dedicate crapului in stilul clasic.

Localizare si descriere balta Dyno Lake pescuit la feeder

Este un complex aflat in apropierea capitalei. Drumul de acces este foarte bun. Investitiile administratiei in aceasta zona isi fac simtita prezenta. Ca reper major localitatea Frumusani este punctul de interes.

Tarife balta Dyno Lake pescuit la feeder

Se poate pescui pe patru sectoare, dupa cum urmeaza : A, B, C, E. Noutatea sezonului este deschiderea bazinelor A si B iubitorilor pescuitului la feeder. Pescuitul ce se poate practica este de tip Catch&Release EXCLUSIV. Se practica tarife diferite in functie de sector. Taxa pentru C si E este de 70 de lei. Sectoarele A si B se pot pescui contra sumei de 120 de lei

Regulament balta Dyno Lake pescuit la feeder

Sunt permise doar doua lansete in apa in acelasi timp. Sunt acceptate doar carligele de crap. Marimea 8 este indicata ca reper. Atentie, marimea 8 in standardele de crap, nu de feeder. Firul principal nu poate fi mai subtire de 0.25 milimetri. Inaintasul textil nu este acceptat.

Suntem avertizati de conditii de deplasare cu nivel tehnic ridicat pe sectorul E in urma ploilor. Este recomandat sa ne deplasam cu masini care sunt dotate cu tractiune integrala. In cazul in care nu aveti in dotare un astfel de autoturism, administratia pune la dispozitie o masina in anumite situatii intr-un interval de timo rezonabil.

Scroll to Top