Pescuit in luna aprilie

Odată cu debutul celei de-a doua luni de primăvară, pescuitul de iarnă devine un lucru din trecut, pescuitul în ape deschise iese în prim plan. Dacă gheața este încă păstrată, atunci puteți fi sigur că nu este de încredere. Dacă nu sunteți vigilenți, puteți intra în necazuri.

În această perioadă a primăverii, pentru prinderea peștilor prădători, puteți folosi o lansetă, pentru pescuitul pașnic – cu o lansetă plutitoare sau un alimentator. Pescuitul de fund în această perioadă este folosit în cazuri rare, mai des atunci când se pescuiește crapul .

Site-uri tipice pentru crap și crap pe râu la sfârșitul primăverii și la începutul verii în iunie, când apa este încă relativ rece.

În acest moment, majoritatea peștilor au un apetit bun. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să se pregătească pentru reproducere. Există o mulțime de alimente pentru pești lângă țărm, la o adâncime mică. Prin urmare, cel mai bine este să pescuiești în astfel de locuri. Trebuie să fii atent la acele locuri care sunt lângă gurile râurilor.

Cu ajutorul unei tije plutitoare sau a unei încuviințări laterale, este convenabil să pescuiești în locuri înguste și în zone cu fundul dificil. În acest moment, crescătorii, plătica de argint, mușcă bine. Acesta din urmă înoată în turme, oferind pescarilor o mușcătură bună.

Acest pește poate fi ușor hrănit și ținut la un moment dat. Roach mușcă bine pe viermi sau viermi de sânge. Pentru știucă, poți folosi o mică momeală vie când pescuiești pe un donk, un zerlitsa, o linie. Un pește mic este cel mai potrivit – caras, cioban, micuț. Crapul și carasul, care, de asemenea, încep să îngrășeze, sunt cel mai bine prinși în vreme caldă, fără vânt și schimbări bruște de presiune.

Scroll to Top