Cod cu verdeata

Cod cu verdeata din: file de cod, ulei de masline, unt, usturoi, ou, pesmet, patrunjel, ceapa verde, piper, sare.

Ingrediente: 

  • 3 fileuri de cod
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 cățel de usturoi zdrobit
  • 1 ou
  • 1 cană pesmet
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 1 lingură de ceapa verde tocata
  • 1/8 linguriță piper
  • sare

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul de măsline, untul și usturoiul zdrobit. Se ia de pe foc și se lasă la infuzat 5 minute, apoi se aruncă usturoiul.
Într-un castron mediu, combinați pesmet, pătrunjel, ceapă verde și piper. Adăugați amestecul de ulei și oul, condimentați cu sare, amestecați bine.

Condimentați fileurile de pește cu sare după gust, așezați într-un vas de copt și acoperiți cu amestecul de pesmet.

Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 17 minute.
Serviti cald cu legume.

Pofta buna!

Scroll to Top