AVANTAJELE STREETFISHING-ULUI

Deși nu este pentru toată lumea, streetfishingul oferă multe beneficii orășenilor iubitori de natură și aventură. De exemplu, e foarte ușor să găsești o gustare rapidă în timp ce ești în mișcare și, indiferent de situație, ești aproape de casă, serviciu și confortul obișnuit.

Pentru pescarii care stau prost cu timpul sau nu se pot deplasa pe distanțe mari, orașul este, de asemenea, o zonă perfectă oferindu-le posibilitatea de a face popasuri pe marginea apei și a se relaxa la o partidă de pescuit. Nu mai vorbim de proximitatea magazinelor de pescari la care poți merge dacă constați că îți lipsește ceva.

Un alt avantaj al streetfishingului este acela că poate fi practicat cu mai multă ușurință și pe timpul nopții. Noaptea, orașele traversate de râuri și porturile, rămân vii, luminate suficient încât să ofere posibilitatea pescarilor de oraș să își încerce norocul…sau măiestria. 

Tot la avantajele streetfishingului se încadrează și faptul că acest stil de pescuit – și aici ne referim strict la pescuitul la răpitor – este unul cât se poate de curat. Da, îl poți practica și în haine de stradă fără să te murdărești.

Poți opta pentru echipament de finețe, ultra-light, lansete extensibile, ușor de transportat și genți de tip sling bag în care să porți exact atâtea năluci câte ai nevoie, un minciog de mici dimensiuni și nimic mai mult.

Un bonus aici ar fi șansa permanentă pe care o oferă streetfishing-ul de a prinde chiar în oraș pești la fel de mari ca în sălbăticie, adevărați monștri care sălășluiesc chiar sub nasul nostru, al tuturor. Acest lucru adaugă o doză semnificativă de adrenalină și anticipare, lucruri cu care pescarii de răpitor – și nu numai – sunt atât de obișnuiți.

Scroll to Top