Balta de pescuit Valcroft

Localizare si descriere balta Valcroft

Locatia se afla in apropierea orasului. Lacul se intinde pe o suprafata de 2.4 hectare luciu de apa. Variaza ca adancime intre 2.2 metri si 3.7 metri. Sunt disponibile 60 de pontoane care sunt sectorizate in functie de stilul de pescuit preferat: feeder sau stationar. Cu precadere, zona din apropierea malului are o adancime de 1.8 metri.

Tarife balta Valcroft

Pescuitul este permis si taxat in formatul de 12 ore. De la 07.00 la 19.00 seara. Partidele nocturne sunt permise si se deruleaza de la 19.00 la ora 07.00 dimineata. Pentru acest tip de pescuit trebuie facuta rezervare cu 24 de ore inainte.

Costul unei partide este de 50 de lei si suplimentar de 10 lei pentru un insotitor. Se poate retine spre consum pestele care nu depaseste 3 kilograme si se va achita separat la administratia lacului. Pretul pestelui variaza in functie de specie.

Regulament balta Valcroft

Exista doua tipuri de regulament in functie de perioada in care se va desfasura partida : ziua sau noaptea. De mentionat este limitarea cantitatii de nada pe timp de zi la 17 litri! Noaptea vom pescui doar in lunile Iulie si August si doar Sambata.

Scroll to Top