Balti de pescuit in Bucuresti 2022

Daca sunteti amatori pentru un pescuit in capitala, va puteti incerca sansele pe cateva lacuri. Unele dintre ele sunt in parcuri si trebuie sa luati in calcul ca nu veti fi departe de aglomeratie. Din pacate, nu exista informatii despre regimul in care se poate pescui.

Singura optiune este sa vizitati paginile de pe facebook, unde va puteti face o idee atat despre capturi cat si despre locatie. Puteti adresa intrebari prin serviciul de mesagerie sau daca veti gasi un numar de telefon afisat.

Lacul de pescuit Grivita

Lacul are o suprafata mare si este delimitat de Bulevardul Bucurestii Noi in amonte si Soseaua Straulesti in aval. Este situat in sectorul 1 al orasului. Accesul se poate face din mai multe locuri pe acest lac.

Lacul de pescuit Baneasa

Este o alta balta unde puteti pescui. Se continua dupa lacul Grivita, avand granita in partea superioara cu acesta in zona Universitatea Bioterra ( ca punct de reper ). Lacul este situat tot in sectorul 1. Drumul E60 este limita inferioara a lacul ( zona pod Baneasa ).

Lacul de pescuit Herastrau

Raul Colentina isi continua drumul in Bucuresti prin lacul Herastrau. Ca suprafata se intinde de la pod Baneasa pana la Bulevardul Beijing. Aceleasi specii de pesti care pot fi gasite in balta Grivita si balta Baneasa sunt prezente si aici. Predomina crapul pin populari, iar ca specii “locale” , puteti gasi salau si somn.

Scroll to Top