Pescuitul pe cursul diferitelor tipuri de pești

Pescuit la stiuca pe rau

Stiuca poate fi prinsa cu momeli artificiale si momeala vie. Pentru a prinde prădători, ei aleg locuri cu curgere lentă sau inversă, găuri, zone din jurul zgomoturilor inundate etc. Trebuie avut în vedere că iarna știuca este adesea ținută la jumătate de apă.

Babuşcă

Gândacul în curent este prins prin toate metodele cunoscute: pescuit pe jos, pescuit staționar cu momeală, o întindere și o ghirlandă. Pescuitul la gândac în curent este eficient pe un jig cu un jig sub formă de vierme de sânge.

Biban

Bibanul, ca și știuca, evită curenții puternici. Cele mai bune locuri pentru a-l prinde sunt zonele de fund cu topografie variabilă. Puteți pescui atât cu momeli naturale, cât și cu momeli artificiale.

Pescuit la platica iarna pe curent

Dorada mare poate ține și un flux puternic, crescătorul alege locuri mai liniștite. Acesta din urmă este prins într-un mod de alergare și staționar cu momeală. Pentru dorada mare, este mai bine să folosiți pescuitul la distanță. Ca momeală se folosesc ciorchini de viermi de sânge, care sunt pregătiți în prealabil.

Pescuitul caras iarna pe rau

Pescuitul carasului în timpul iernii nu este foarte frecvent, mai ales în corpurile de apă curgătoare. Dar încă îl poți prinde. Ar trebui să alegeți locuri cu cei mai slabi curenți sau fără curenti deloc. Este de dorit ca la fund să existe resturi de vegetație acvatică, dar în niciun caz putrezită.

Unele tipuri de plante acvatice nu se opresc din creștere chiar și sub gheață. În astfel de locuri trebuie să cauți carasul. Materialul trebuie să fie delicat, cu o linie subțire și un jig mic. Dacă are succes, prada va fi peștele auriu – ruda sa aurie doarme în această perioadă, îngropată în mâl.

Guster

Gustera locuiește în același loc cu groapa și gândacul. Nu sunt necesare delicatese speciale atunci când îl prinzi.

Clean

Eltsy trăiesc și în corpuri de apă stagnante, dar în râuri ajung la o dimensiune mai mare și se pot aduna în stoluri. Dacă puteți găsi un curs de școală, acesta îl va încânta pe pescar cu mușcături „diabolice” și rezistență decentă atunci când joacă. In plus, nasul este o momeala vie excelenta pentru vanarea unui pradator, este mult mai tenace decat acelasi gandac si, poate, datorita gustului sau, atrage mai bine stiuca, bibanul, bibanul si stiuca.

Scroll to Top