Crap la cuptor – by Cormoran Resort

Dacă îți place cu adevărat peștele, Delta Dunării este locul unde trebuie să mergi pentru a-l consuma. Dar dacă suntem în extrasezon, poți aduce Delta la tine în bucătărie.

Ingrediente reteta culinara Crap la cuptor:

crap | 1 ardei gras | 1 kg de roșii | 2-3 morcovi | 3 căpățâni de usturoi

Mod de preparare reteta culinara crap la cuptor:

Crapul se desface de-a lungul șirei spinării, iar secretul este acela că peștele se spală doar superficial iar solzii nu se curăță niciodată. Tava în care urmează să se gătească peștele se unge cu unt sau ulei iar peștele se așează cu solzii în jos, apoi se condimentează după gust.

După 20 de minute la cuptor, peștele se scoate și se unge cu un sos făcut din roșii băgate la blender sau roșii la cutie, morcov și ardei gras. Se pune din nou la cuptor pentru 10 minute iar înainte de a fi servit se adaugă usturoi și se pune alături o lămâie.

Scroll to Top