Ingrediente reteta culinara Rasol de stiuca cu cartofi
- 1 stiuca
- Cartofi
- Otet
- Sare
Mod preparare reteta culinara Rasol de stiuca cu cartofi
Avem nevoie de o stiuca, cartofi, usturoi si sare. Dupa cum banuiati, cartofii curatati si taiati cuburi mari se pun la fiert cu un praf de sare.
Cand s-au fiert cartofii se adauga stiuca taiata in bucati (rondele de cca. 3 cm). Cu siguranta inainte de a pune stiuca la fiert ati curatat-o de solzi, intestine, ati spalat-o, zvantat-o si ati dat-o cu un praf de sare.
In cateva minute, vreo 7, stiuca-I fiarta. Adaugati o lingura de otet. Daca aveti musafiri si doriti sa para o mancare mai sofisticata puteti adauga si alte legume, de ex. morcovi.
Sa nu uitati sa serviti cu mujdei de usturoi. De ala batut cu ulei!