10 cele mai bune naluci pentru pescuitul păstrăvului în apă deschisă

În această selecție, ne vom uita la cele mai bune momeli pentru pescuitul păstrăvului, care și-au justificat de multe ori statutul.

Păstrăv Swingers

Pădurea Miu Nativ

Acest micro-oscilator japonez de naluca este lider pe piata de mult timp si are o multime de avantaje care permit pescarului sa experimenteze pe deplin toate deliciile pescuitului. Acest model are mai multe categorii de greutate. Cele mai populare dintre ele sunt 2,1 4,2 și 7 grame. Are un ton natural al corpului. Fabricat din aliaj de alamă. Sensibilitatea ridicată și calitatea înaltă sunt principalele avantaje ale acestui filator.

Presso Rave

Acest model, desigur, este foarte popular printre iubitorii de pescuit la păstrăv în pâraie și râuri mici. Calitatea produsului este la cel mai înalt nivel, iar rezultatele nu întârzie să apară. Schema de culori a lingurii este, de asemenea, potrivită pentru pescuit în fiecare anotimp.

Skagit Designs Pri Spoon

Acest model s-a arătat bine în pescuitul la lac. În special, datorită colorării sale de semnătură, este folosit primăvara. Naluca este realizată de înaltă calitate, are un joc interesant și este concepută pentru a prinde păstrăv, biban, știucă și somon. Această nalucă este realizată din aliaj de înaltă calitate, ceea ce asigură jocul său de primă clasă în apă.

Mulinete spinning pentru pescuitul păstrăvului

Cometa Mepps Black Fury

Acest spinner s-a dovedit în pescuitul păstrăvului datorită jocului său neobișnuit în apă. Petala se întoarce fără probleme până la un punct, ascunzând periodic miezul luminos, ceea ce creează impresia că un pește rănit înoată. Acest lucru stârnește interesul păstrăvilor mari și aceștia iau cu nerăbdare această momeală. În plus, acest spinner are câteva alte calități utile: oțel puternic din care este fabricat, precum și teuri de înaltă calitate.

Daiwa Silver Creek Spinner R

O placă turnantă de acest tip funcționează excelent pe râurile de munte și este recomandată pentru utilizare pe vreme înnorată. Oțelul de înaltă calitate, asamblarea bună și jocul unic în apă fac ca această nalucă să fie foarte populară printre mulți pescari. Merită să recunoaștem că prețul acestui model este mult mai mare decât cel al celorlalte, cu toate acestea, eficacitatea sa a fost dovedită pentru diferiți pești de-a lungul anilor.

Ponton 21 TB Trăsătură

Datorită prezenței unui miez de wolfram, viteza de rotație a petalei este crescută. Pescuitul cu o astfel de nalucă va facilita procesul. Astfel de modele joacă bine în apă și nu necesită dexteritate fără precedent din partea pescarului, așa cum fac exemplarele mai simple, de exemplu, chinezii.

Spinners cu care poți prinde păstrăv pe verticală dintr-o groapă sau barcă

Antem Area Spoon Dohna

Un model mai puțin popular conceput pentru pescuitul în apă noroioasă și topită. Culorile strălucitoare ale acestor naluci funcționează de minune iarna, când peștii sunt pretențioși și își doresc ceva diferit de momelile de primăvară târzie și de vara, unde predomină culorile palide.

Bassday Kangoku Raptor

Un model cu aspect simplu, care și-a dovedit eficiența iarna și primăvara devreme. Tonurile însorite funcționează excelent primăvara și atrag atenția peștilor. În plus, spinnerul este realizat dintr-un aliaj special, astfel încât poate rezista mult timp.

Scroll to Top