Sfaturi pentru pescuitul la pastrav

Pescuitul la păstrăv nu este ușor, dar foarte plăcut. Pentru a prinde un păstrăv, trebuie să depui mult efort, dar rezultatul poate fi incredibil de plăcut. Există destul de multe trucuri pentru a prinde acest pește rar și valoros. Să luăm în considerare unele dintre ele.

1. Prinderea irisului necesită îngrijire și pregătire specială . Acest pește se distinge prin sensibilitate și auz acut. De asemenea, ea a dezvoltat vederea. Pescarul este sfătuit să nu vină la pescuit în haine strălucitoare și, de asemenea, să nu se apropie de rezervor. Adesea spinningiștii se află la 3-8 metri de malul apei și caută un loc retras sub formă de pietre sau tufișuri.

2. Trebuie să duceți un set bogat de filaturi la un iaz , mai ales unul necunoscut. În special, acest sfat va fi util pentru începătorii care nu au dobândit încă experiența necesară și știu puțin despre preferințele peștilor și obiceiurile acestuia.

3. Păstrăvul este în primul rând un prădător . Nu vă fie teamă să utilizați metode de flashing mai agresive. Peștii au obiceiul de a-și schimba preferințele, așa că cu cât încerci mai multe metode de pescuit, cu atât mai bine.

Învârtirea păstrăvilor pe babiole nu este o activitate pentru toată lumea, dar cei care l-au stăpânit îi vor rămâne fideli pentru totdeauna.

Scroll to Top