Tackle pentru naluca de iarnă

Folosiți aceeași tijă ca în corpurile de apă stagnante. Următoarele cerințe sunt impuse momelilor:

  • unghiul de intrare în apă trebuie să fie cât mai minim posibil, ceea ce se realizează prin selectarea corectă a greutății momelii;
  • în timpul cursului, lingura nu trebuie să se rotească în jurul axei sale;
  • dacă curentul nu este puternic, se pot folosi echilibrante grele.

Pescuit cu momeală vie

În rezervoarele cu curent, știuca prădătoare, bibanul și bibanul sunt prinși pe grinzi, iar lovița – pe măgar. Echipamentul gurilor de ventilație este obișnuit. Se acordă o atenție deosebită masei încărcăturii – momeala vie ar trebui să fie la orizontul potrivit.

Kolobashka este un zerlitsa de iarnă pentru prinderea bibanului pasiv, așezat noaptea și îngheață în gheață, cu colții când mușcă, auto-cotlete

Prinde pe o ghirlandă

O ghirlandă se numește o platformă cu mai multe cârlige sau jig-uri care sunt amplasate secvenţial pe firul de pescuit. Scopul său este de a pescui mai multe orizonturi în același timp. Iarna, se folosește într-un curs slab.

Dedesubt este o sarcină sau un jig greu, deasupra sunt mai multe cârlige sau jiguri. Le puteți tricota la linia principală sau pe lese scurte, legate dintr-un monofilament mai subțire. Un încuviințare din cap este folosit ca un blocaj de mușcătură.

Scroll to Top