Cele mai bune locuri de pescuit în România

Puține locuri din România pot oferi condiții favorabile pescuitului sportiv. Cel mai popular loc de pescuit este Delta Dunării. Aici, dar și pe litoralul Mării Negre, se poate vorbi și despre pescuitul liber, de agrement, desigur nu în perioada de prohibiție. Vacanța de pescuit cu ședere în Delta Dunării este cea mai frumoasă.

Plimbările cu barca pe canalele Deltei sunt foarte frumoase în orice anotimp cald al anului. Delta Dunării oferă și alte posibilități de recreere sau activități în natură.

În fiecare an se pescuiește pe Dunăre și pe canalele aferente, unde există o mare varietate de specii de pești. Pescuitul de agrement este un hobby pentru mulți români care vin în fiecare an în aceste zone din țara noastră pentru a se odihni și relaxa.

În jurul Bucureștiului sunt 4 lacuri renumite de pescuit, unde au fost prinși pești de dimensiuni mari, trofee de crap și somn:

  • Lacul Moara Vlăsiei 2
  • Lacul Varlaam
  • Lacul Țâncăbești
  • Lacul Hermes Periș.

Aici vi se oferă posibilitatea de a experimenta pescuitul dacă plătiți desigur anumite tarife care pot varia în funcție de anumite condiții. Există și oportunitatea închirierii unui ponton contra unei taxe mici. Aceste bălți de pescuit sunt foarte solicitate de pescari în fiecare an.

Scroll to Top