Unde sunt amplasate automatele pentru permisele ARBDD

Una din modalitatile de achizitionare a permisului de acces turistic in Delta Dunarii, permisului de pescuit in Delta Dunarii, permisului de acces auto si ambarcatiune, este sa folositi automatele pentru permisele ARBDD. Este vorba despre  3 automate de eliberare permise, din care două la Tulcea si unul in Dunavatu de Jos.

Vezi unde sunt amplasate automatele – 2023:

In orasul Tulcea sunt amplasate doua automate pentru permise ARBDD, la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunarii din str. Portului, 34 A și pe str. Isaccei nr. 111, vis-à-vis de statia Rompetrol.

Cel de-al treilea automat se afla in localitatea Dunavatu de Jos, la adresa str. Dunareni nr. 111 Bis

Introducerea datelor de identificare a persoanelor se poate realiza fie prin scanarea cartii de identitate/pasaportului, fie prin introducerea manuala a datelor. Utilizatorul este indrumat, pas cu pas, prin afisarea instructiunilor de utilizare atat pe ecranul aparatului cat si in proximitatea automatului.

Tipurile de permise eliberate non-stop de catre automate sunt:

  • Permisul de acces în RBDD pentru turişti: 5 lei/persoană/zi; 15 lei/persoană/săptămână; 30 lei/persoană/an; Gratuit pentru pensionari, elevi, student, persoane cu handicap.
  • Permisul de acces în RBDD pentru autovehicule: 10 lei/autovehicul/zi; 100 lei autovehicul/an.
  • Permisul de acces în RBDD pentru ambarcaţiuni: 20 lei/ambarcaţiune/sejur; 100 lei/ambarcaţiune/an.
  • Permis de pescuit recreativ/sportiv RBDD: 30 lei / persoană /an; 10 lei / an pentru elevi, studenţi, persoane cu handicap uşor şi mediu; Gratuit /an pentru persoane cu handicap grav, pensionari.

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) a amplasat un nou automat pentru eliberarea permiselor de acces si pescuit recreativ/sportiv in localitatea Dunavatu de Jos, la adresa str. Dunareni nr. 111 Bis .

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) a amplasat un nou automat pentru eliberarea permiselor de acces si pescuit recreativ/sportiv la intrarea in orasul Tulcea dinspre Galati, pe str. Isaccei nr. 111, vis-à-vis de statia Rompetrol.

Scroll to Top