Balta Cruceni: Un Refugiu Piscicol în Județul Arad

În inima județului Arad, se află Balta Cruceni, un paradis liniștit pentru pescari și amatorii de natură. Această balta încântătoare este cunoscută pentru apele sale curate și condițiile excelente de pescuit. Cu opțiuni de pescuit în regim de „Capture and Release” (C&R) și taxe accesibile, Balta Cruceni oferă o experiență memorabilă pentru toți cei care iubesc pescuitul.

Descrierea acestei locații naturale idilice este completată de traseul până la Balta Cruceni, care este ușor de parcurs. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a ajunge la destinație, puteți verifica localizarea bălții pe hartă pentru a vă ghida.

Taxele de acces la Balta Cruceni sunt foarte prietenoase cu buzunarul pescarilor. Pentru o perioadă de 12 ore de pescuit, se percepe o taxă de doar 30 de lei. Dacă doriți să rețineți crap, există o taxă de 25 de lei pentru fiecare kilogram capturat. Acest sistem de taxare oferă pescarilor o mai mare flexibilitate și control asupra costurilor lor de pescuit.

Balta Cruceni adăpostește o varietate de specii de pești, oferind astfel o diversitate de oportunități pentru pescari. Printre speciile de pești pe care le puteți găsi aici se numără:

  1. Crap: Unul dintre cei mai iubiți pești de apă dulce, cu posibilitatea de a prinde exemplare impresionante.
  2. Cteno: O specie interesantă, adesea apreciată pentru aspectul său fascinant.
  3. Caras: Un pește populat în apele dulci din România, cunoscut pentru carnea sa gustoasă.
  4. Novac: O specie valoroasă de pește, apreciată pentru gustul său delicat.

Pentru a face experiența de pescuit și mai plăcută, Balta Cruceni dispune de dotări esențiale. Aici veți găsi zone de grătar pentru a pregăti gustările și mesele în aer liber, precum și suficientă parcare pentru mașina dumneavoastră. De asemenea, umbra naturală din zonă vă oferă refugiu în zilele călduroase de vară.

Un alt aspect important este respectarea regulilor și regulamentelor bălții. Programul de funcționare al bălții este de luni până vineri, de la ora 7 dimineața până la ora 18 seara. Taxa de pescuit se bazează pe prețul pe kilogram pentru caras și este nelimitată, permițându-vă să prindeți cât doriți, plătind în funcție de cantitatea capturată.

Balta Cruceni este mai mult decât o simplă destinație de pescuit; este un loc unde pescarii se pot bucura de liniște, natură și bucuria pescuitului într-un mediu relaxant. Cu acces facil, taxe accesibile și o gamă variată de specii de pești, această balta este un adevărat refugiu pentru toți cei care își doresc să experimenteze farmecul pescuitului în România. Așadar, pregătiți-vă echipamentul și luați-vă timp pentru a vă bucura de o zi minunată la Balta Cruceni din județul Arad.

Scroll to Top