Descoperă 3 bălți de pescuit gratuite din Satu Mare, o oază pentru pescarii pasionați

Satu Mare, un oraș situat în nord-vestul României, este renumit pentru frumusețea sa naturală și posibilitățile de recreere în aer liber. Pentru pescarii pasionați, Satu Mare oferă numeroase bălți de pescuit gratuite unde se pot bucura de momente de relaxare și capturi deosebite. În acest articol, vă vom prezenta trei dintre cele mai atrăgătoare bălți de pescuit gratuite din Satu Mare, unde puteți experimenta plăcerea pescuitului în mijlocul naturii.

Balta Păulești

Situată în apropierea localității Păulești, această balta este un loc preferat pentru pescarii din Satu Mare. Aici veți găsi o varietate de specii de pești, precum crap, caras, plătică și șalău. Peisajul încântător și atmosfera liniștită fac din Balta Păulești un loc ideal pentru petrecerea unei zile relaxante de pescuit.

Balta Beltiug

Aflată în apropierea localității Beltiug, Balta Beltiug este o destinație populară pentru pescarii din zonă. Aici veți găsi specii de pești precum crap, caras, plătică și somn. Balta oferă facilități pentru pescuit și o ambianță plăcută, fiind un loc perfect pentru petrecerea timpului liber în mijlocul naturii.

Balta Culciu Mic

Situată în apropierea localității Culciu Mic, Balta Culciu Mic este cunoscută pentru peisajul său fermecător și capturile generoase. Pescarii se pot bucura aici de specii de pești precum crap, caras, plătică și știucă. Balta oferă și facilități de picnic și agrement, creând astfel o atmosferă prietenoasă și relaxantă pentru întreaga familie.
Indiferent de balta de pescuit aleasă, este important să respectați regulile locale și să aveți grijă de mediul înconjurător. Asigurați-vă că aveți permisele necesare de pescuit, respectați dimensiunile minime admise pentru captură și eliberați peștii subdimensiune pentru a asigura conservarea speciilor și perpetuarea pescuitului.

Satu Mare oferă o selecție diversă de bălți de pescuit gratuite, unde pescarii pasionați pot petrece timp de calitate în mijlocul naturii și pot experimenta bucuria pescuitului. Balta Păulești, Balta Beltiug și Balta Culciu Mic sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile în zonă, fiecare cu farmecul său și speciile de pești specifice. Îmbrăcați-vă echipamentul de pescuit și explorați aceste bălți de pescuit din Satu Mare pentru a vă bucura de aventuri captivante și de momente de relaxare înconjurat de frumusețea naturii.

Scroll to Top