La pescuit, in familie!

Vremea s-a incalzit, soarele straluceste si te pregatesti de concediu. Si pentru ca sotul tau este mare amator de pescuit sportiv, ai decis sa-i faci o surpriza si sa-l duci la pescuit. Ce balta sa alegi, insa? Vrei sa mergeti impreuna cu copiii, intr-un week-end, si trebuie sa alegi o balta din jurul orasului in care locuiti, care sa aibe mult peste, unde sa puteti sa va cazati civilizat, unde sa puteti face plaja si unde sa puteti sa pregatiti un gratar pe cinste, la sfarsitul zilei.

Si cum femeile sunt foarte pretentioase in privinta conditiilor de cazare si de relaxare, mai ales atunci cand merg si copiii in concediu, trebuie sa gasiti cea mai buna balta particulara.

Pe internet, sunt foarte multe balti de pescuit. Pentru ca pescuitul sportiv este tot mai des practicat si cautat, s-au amenajat foarte multe balti in jurul oraselor mari si nu numai. In schimbul unei sume de bani, a unei rezervari, poti sa te bucuri de cateva zile la balta, intr-o atmosfera de basm, in mijlocul naturii.

Majoritatea baltilor au site-uri personale de prezentare unde dau detalii clare despre rezervari, despre preturi, despre confortul intalnit acolo, despre speciile de pesti. Insa, cum sa alegi tu cea mai buna balta daca nu ai pescuit niciodata? Daca nu ai experienta in pescuit? Iata ce sfaturi iti dam noi!

Pentru ca aceasta excursie o vei organiza pentru sotul tau, mare amator de pescuit sportiv, trebuie sa afli cateva detalii. Mai exact, intreaba-l la ce balta i-a placut cel mai mult. Unde a fost cel mai multumit de pescuit. Afland aceste lucruri, poti intra pe internet pentru a afla mai multe detalii despre balta de pescuit in cauza. Trebuie sa stii daca sezonul de pescuit s-a deschis, ce costuri sunt, ce conditii de cazare, cum se fac rezervarile si ce specii de pesti cresc acolo.

Daca esti multumita de ceea ce afli si daca consideri ca este un loc potrivit pentru toata familia, fa rezervarea fara sa mai stai pe ganduri. Spune-i apoi sotului tau pentru a se pregati cu cele necesare practicarii acestui sport. Ai grija sa nu uiti sa pui in bagaje lotiunile anti-tantari, haine groase, creme pentru protectie solara, ochelari si palarii de soare. Concediu placut!

Scroll to Top