Avantajele unui concediu la pescuit

Pescuitul are nenumarate avantaje. Pe langa faptul ca este un sport nobil, practicat din cele mai vechi timpuri si pana astazi, acesta poate deveni si un bun prilej pentru o mini-vacanta in familie. De ce sa alegi un concediu pe malul unei balti cand poti alege un concediu la mare sau la munte? Iata ce avantaje am gasit noi!

Un concediu la peste inseamna cateva zile de relaxare in mijlocul naturii. Imi veti spune ca si la munte este tot un concediu in mijlocul naturii. Asa este, insa, la munte vei fi inconjurat de muzica, de alti turisti cu gratare si miros de mici, in cele mai nefericite cazuri, poti fi inconjurat si de peturi lasate de turistii anteriori. Un concediu pe malul unei balti de peste particulare, inseamna liniste, relaxare, intimitate, natura, aer curat si pescuit sportiv.

Un alt atu este acela ca, la pescuit, sigur vei avea un loc al tau, vei gasi curatenie si vei fi obligat sa lasi curatenie. In ziua de astazi, baltile particulare ofera pescarilor si turistilor conditii de 5 stele. Mai exact, aici poti gasi vile pentru cazare, spatii de plaja, umbrare, locuri pentru gratar, toalete, chiar si restaurante cu specific pescaresc.

Si pe langa toate acestea, vei putea pescui intr-un mod si intr-un loc civilizat. Datorita conditiilor intalnite la baltile particulare, escapadele tale pot deveni adevarate concedii alaturi de familie si prieteni. Ce poate fi mai frumos decat sa le oferi copiilor tai niste lectii de pescuit in mijlocul naturii? Ce poate fi mai gustos si mai sanatos decat un gratar cu peste proaspat prins chiar de tine?

Itrebuie sa stii, insa, ca acest confort se plateste. Trebuie sa-ti faci rezervare din timp, trebuie sa vorbesti pentru locul de cazare, sa-ti planifici excursia exact ca un adevarat concediu.

Astfel de balti de pescuit au si site-uri de prezentare pe internet. Nu trebuie decat sa cauti, sa te informezi clar in privinta costurilor si a conditiilor si sa-ti faci bagajele. Nu uita ca tinuta speciala, crema de protectie solara si sprayul anti-tantari, ochelarii de soare si palaria sunt obligatorii. Fir intins!

Scroll to Top