August – stiuca incepe sa fie activa

Iulie stagnantă este urmată de un august foarte productiv. Multe specii de pești încep să se activeze luna aceasta. Acest lucru se vede mai ales clar în a doua jumătate a lunii, când vremea încet încet începe să devină mai răcoroasă și amintește din ce în ce mai mult de toamnă.

Pescuitul la știucă în august este interesant și variat, deoarece peștele începe să se hrănească din ce în ce mai activ, fără a disprețui multe dintre momelile pe care le-a refuzat mai devreme.

Majoritatea pescarilor în august se echipează cu o lansetă de spinning, o barcă, o cutie de naluci și naluci de cauciuc și încep să ocolească râul în speranța de a găsi un trofeu demn. Cu cât mai aproape de toamnă, cu atât mai bine.

Stiuca raspunde cu usurinta la jigging nu numai toamna, ci si la sfarsitul verii [/ caption] Pe baza acestui principiu, putem spune ca a doua jumatate a lunii august, si mai tarziu intreaga septembrie, este un moment minunat pentru pescuitul un prădător.

Mergând după știucă, mulți oameni prind atât biban mari care nu au prins în iulie, cât și biban care au venit din adâncuri pentru a se hrăni înainte de vremea rece. Cu momeli la sfârșitul verii, totul este și mult mai luminos. Ei prind știucă pentru aproape tot ce pot.

De asemenea, sunt folosite lansete plutitoare echipate cu un flotor mare și momeală vie și lansete de filare, cu o varietate de atașamente, și cercuri care se arată de-a lungul nuferilor. Jucătorii de spinning în cele mai multe cazuri ocupă locuri în care pot conduce cu succes momeala de-a lungul stufului, iar fanii grinzilor le instalează pe rupturi, gropi mici și, de asemenea, nu departe de țărm, deoarece știuca mică nu merge nicăieri ramanand acolo.

August este într-adevăr luna regală a pescuitului la știucă, așa că mulți pescari, indiferent de stilul de pescuit și de preferințele de pescuit, se îndreaptă spre apele de dinainte de toamnă pentru a-și încerca norocul la pescuit. Principalul lucru este că placa nu eșuează, iar locul ales de pescar justifică rezultatul așteptat.

Scroll to Top