Top 10 naluci pentru pescuitul stiucii pentru spinning vara

Atunci când pescuiți un prădător, este foarte important să știți ce fel de momeală va prefera într-o anumită perioadă a sezonului pentru a exclude multe încercări de a o găsi pe cea potrivită, petrecând în același timp timp prețios alocat pescuitului. Această selecție conține mai multe naluci care sunt versatile și potrivite pentru pescuit în orice moment și în multe locuri posibile.

În primul rând, trebuie să luați în considerare la ce adâncime se va desfășura pescuitul. De asemenea, este necesar să se țină cont de unele condiții meteorologice care contribuie la alegerea culorii lingurii, wobbler-ului sau siliconului.

Placi turnante de stiuca

Top 3 spinners ușoare pentru pescuitul în ape puțin adânci la începutul verii:

Daiwa Silver Creek Spinner

Această nalucă s-a dovedit a fi excelentă în căldura verii, când nu se poate vorbi de mușcarea altor momeli. Datorită culorii sale strălucitoare unice, pești provocatori și joc interesant, este considerat unul dintre cele mai bune în condiții de pescuit în rezervoare cu apă stagnantă și vegetație înaltă.

Lucky John Shelt Blade 03

Un spinner excelent care s-a dovedit în pescuitul la știucă pe curent. În ciuda greutății sale relativ reduse, lingura face o treabă excelentă cu cablarea, iar jocul nu este afectat de niciun factor extern. Cel mai simplu de utilizat, și-a arătat în mod repetat avantajele semnificative în comparație cu alte naluci de acest tip.

Kuusamo Kuff

Un alt platou care s-a dovedit în practică. Unul dintre avantajele sale semnificative este că începe jocul imediat după scufundare și, de asemenea, este eficient cu orice viteză de recuperare. Aceasta este un fel de comoară pentru un începător. Momeala nu necesită abilități speciale în utilizare, dar în același timp arată rezultate nerealiste după pescuit.

Scroll to Top