Cele mai bune balti de pescuit

Unde sa arunci mai repede momeala dupa o iarna lunga de asteptare? Mai ales in perioada de prohibitie. Un prim pas in aceasta directie este sa ne stabilim corect scopul.

Din capul locului, balti de pescuit recomandate sunt cele unde se practica regimul prinde si elibereaza. Acestea mai poarta denumirea si de carpodrom. Carpodromul este o balta de pescuit extrem de bine populata. Detine un stoc de peste impresionant atat ca numar cat si greutate individuala a exemplarelor existente.

Regulile sunt clare si paza pe masura. Este normal. Protejarea fondului piscicol existent este reteta unei balti de pescuit de succes.
Sunt cateva astfel de lacuri de pescuit langa Bucuresti. Nu multe, dar suficiente.

Distractia este garantata si asigurata. Se prind pesti mari si multi. Conditia este sa eliberam exemplarele capturate inapoi in balta. Ne alegem fie cu o sedinta foto , fie cu o filmare de exceptie.

O a doua categorie sunt lacurile de pescuit care care pun la dispozitie pescarilor regimul de retinere a unei anumite cantitati din pestele prins in functie de regulamentul amenajarii.

Scroll to Top