loader image

Lacul Lazuri 5

O noua balta de pescuit care se aliniaza standardelor moderne de pescuit la crap. Nu foarte departe de capitala, Lazuri 5 propune exclusiv sistemul Catch&Release. Aici gasim pontoane, case ce pot fi inchiriate, un cafe bar si o parcare monitorizata video si pazita. De asemenea, administratia pune la dispozitie dusuri si un magazin cu articole de pescuit, nade si momeli.

Localizare

Situat in judetul Dambovita, lacul de pescuit Lazuri 5 este usor de gasit. Exista trei drumuri care ne duc pe malul apei. Cele trei rute care au ca start capitala, ne indruma prin Chitila, Mogosoaia sau Otopeni. Durata estimata a calatoriei se incadreaza sub doua ore. In oricare din situatii, drumul este bun si usor de parcurs.

Tarife

Durata minima a unei partide este de 24 de ore. Putem face o rezervare pe maxim 96 de ore ( 4 zile). In functie de cum planificati expeditia, puteti accesa mai multe pachete de servicii.

Astfel, pentru o partida de pescuit cu durata de 24 de ore, taxa este de 140 de lei. In cazul in care doriti sa petreceti doua zile pe malul acestui lac de pescuit, aveti de achitat 250 de lei.

Pescarii cu experienta si in cautare de capturi, stiu ca o partida minima de pescuit la crap dureaza 72 de ore. Costul unei astfel de aventuri este de 350 de lei. Daca va propuneti ” o sapatamna ” de pescuit, administratia va ofera posibilitatea sa petreceti 4 zile contra sumei de 400 de lei. O expeditie de week end, poate alaturi de familie, se poate rezerva la pretul de 350 de lei. Include 48 de ore de pescuit si o casuta.

Scroll to Top