Lacul Bunget Bratesti

Se afla langa soseaua Bucuresti-Targoviste, la 60KM de Bucuresti si 10KM de Targoviste, de-asemenea exista un panou publicitar pe partea stanga a soselei vizibil pentru cei care vin de la Bucuresti respectiv pe partea dreapta pentru cei care vin dinspre Targoviste (dupa ce se trece de satul Bratesti, la Popasul Cerbul si benzinaria LUKOIL se face stanga venind dinspre Bucuresti la 10Km distanta de Targoviste, dupa aproximativ 500m se face un drum asfaltat la stanga, care trece prin satul Bungetul si se face dreapta pe prima strada din satul Bratesti).

Specii: caras, crap, cteno.

Alte informatii utile: Lacul 2 Bunget/Bratesti este concesionat din anul 2005. In acelasi an, dupa preluarea lacului, actualul administrator a populat lacul cu 8 tone de crap romanesc si cteno si 2 tone de caras. Popularea baltii a continuat in octombrie 2008 cu inca 7.2 tone de crap si cteno. Luciul de apa al baltii are un total de 70 HA, iar pescuitul nocturn este permis.

Regulament pescuit

1.Pescuitul sportiv este permis in timpul zilei intre (orele 06:00-18:00) si in timpul noptii(orele 18:00-06:00).
2.Se permite pescuitul cu maxim 4 lansete prevazute cu 1 carlig.
3.Plantatul este interzis.
4.Taxa de pescuit sportiv este de:
– 75RON / 12ore, iar cantitatea de peste care se retine este de maxim 6KG crap si cteno, iar carasul care va fi prins se va retine;
– 50RON/24ore C&R
5.Se va retine numai crapul si ctenul cuprins intre 1-4 kg.
6.Pestele care depaseste greutatea de 4 kg se va elibera fiind considerat reproducator (crap si cteno), iar in schimbul acestuia pescarul va beneficia de reducere la sedinta urmatoare de pescuit.
7.Pestele care a fost introdus in juvelnic (pentru cei care retin peste) nu mai poate fi schimbat cu alt peste.
8.Este interzisa stationarea, camparea pe timpul noptii pe malurile lacului in vederea fixarii locului si achitarii taxelor, fara aprobarea administratiei.
Pentru pescuitul de noapte relatii la tel: 0722.691.481 sau 0763.263.306. Contra-cost se fac rezervari.
9.Este interzis pescuitul „la bomba”.
10.Pescarul are obligatia sa prezinte pentru control, la cererea personalului autorizat, juvelnicul si autovehicolul.
11.Pescuitul sportiv se va face numai in locurile prevazute de administratia lacului, respectiv sectoarele A SI C, iar sectorul B este destinat pescarilor de competitii.
12. ESTE OBLIGATORIU CA PESCARUL SA AIBA SALTEA DE PRIMIRE SI SPRAY DEZINFECTANT, contra cost se inchiriaza cu 10 RON.
13. Sunt interzise muzica tare, tipetele, petrecerile pe lac si scaldatul pentru a nu deranja linistea pescarilor.
14.Pe dig de circula numai cu viteza redusa si nu se claxoneaza.
15.Administratia lacului isi rezerva dreptul de a selecta clientii.
16.Administratia lacului poate elibera un numar limitat de abonamente anuale in urma unei solicitari pentru cei ce doresc.
17.Nerespectarea REGULAMENTULUI duce la terminarea zilei de pescuit sportiv pentru pescarul in cauza.
18.Pescarul care aduce la cunostinta administratorului despre un alt pescar care sustrage peste si acest lucru va fi dovedit, va primi pe loc o sedinta gratuita de pescuit in sistem C&R.
19.Pescarul care va fi prins cu peste in afara celui care este prevazut in regulament, va plati 100RON/KG sau va fi reclamat organelor de Politie pentru fapta de furt calificat.
20. Este interzis focul deschis direct pe sol – se folosesc gratarele cu picioare (in asa fel incat focul/caldura sa nu intre in contact direct cu solul/vegetatia).
21.Odata cu primirea bonului in urma achitarii taxei, pescarii vor semna pentru insusirea regulamentului si a penalitatilor in cazul nerespectarii acestuia.
Pretul la un abonament este de 600 euro: Facilitati: Casuta din lemn (cu 2 paturi si terasa)gratis;
Numar nelimitat de sedinte C&R pe tot parcursul anului. Obligatoriu se suna inainte pentru rezervari.

Scroll to Top