Balta de pescuit Pescarium Corbeanca

PESCARIUM este un nou complex de pescuit situat pe malul lacului Corbeanca, care ofera servicii de cazare si pescuit dar si un loc special amenajat unde va puteti prepara pestele proaspat prins, dupa retetele proprii.
Beneficiati de confortul unei case de vacanta exact pe malul lacului, inconjurati de frumusetea naturii, unde o zi obisnuita de pescuit se va transforma in clipe memorabile alaturi de prieteni si familie.

Localizare si descriere balta Pescarium Corbeanca

Lacul este situat in Corbeanca, la numai 15 km de Bucuresti.
Suprafata lacului este de 22 de hectare si variaza ca adancime intre 3 si 10 metri. Locatia este superba si merita vizitata. Fondul piscicol detine exemplare capitale de somn si crap. Recordurile actuale sunt de 80 Kg la specia somn si 19.7 Kg la specia crap.

In mod frecvent se captureaza exemplare de crap intre 3 si 9 Kg. Drumul special amenajat este practicabil indefernt de conditiile meteo, facilitand accesul catre zona de pescuit, casute sau pontoanele existente.

Tarife balta Pescarium Corbeanca

Exista mai multe regimuri pentru care se poate opta. Administratia pune la dispozitie pachete de servicii care pot include sau nu cele 11 case existente. Totusi, se remarca doua planuri tarifare importante. Sunt diferentiate de zilele care se constituie sarbatori legale. Intervalele de pret sunt Luni – Joi si Vineri – Duminica.

Durata unei partide platite este de 12 ore. Pretul caselor include insa o partida de 24 de ore. Preturile variaza intre 310 lei si 350 de lei daca doriti sa inchiriati una din cele 11 case. Altfel, in functie de zielele in care mergeti, taxa de pescuit fara casa este intre 80 si 100 de lei.

Se percep taxe separate pentru insotitori in functie de durata partidei de pescuit. Pentru 12 ore taxa este de 30 de lei, iar pentru 24 de ore, are valoarea de 200 de lei. Daca doriti sa plantati, aveti de achitat 30 de lei pentru partidele de 12 ore si 50 de lei pentru cele de 24 de ore.

Pescuit balta Pescarium Corbeanca

Exceptand zona caselor ce pot fi inchiriate, administratia lacului pune la dispozitie pe o suprafata de 300 de metri liniari 11 pontoane dotate cu foisor, masa si scaune. Exista montate pe malul lacului felinare dotate cu prize pentru pescuitul nocturn. Este permis si pescuitul plantat pe aceasta locatie.

Cazare balta Pescarium Corbeanca

Costurile suplimentare mentionate anterior nu se adreseaza pescarilor insotiti de copii cu varsta pana in 12 ani sau sotie ( taxa insotitor ). Casele sunt utilate complet, detin bucatarie, grup sanitar , TV, aer conditionat si frigider. Fiecare din cele 11 case are in dotare masa, gratar si terasa exterioara.

Regulament balta Pescarium Corbeanca

Salaul si stiuca trebuiesc eliberate imediat daca sunt capturate accidental. Ca atare, pescuitul la aceste specii este interzis. In regim special se poate pescui la somn. Se poate efectua un pescuit la somn doar de pe standurile care includ casute.

Se pot retine exemplarele intre 5 si 20 de Kg. Daca totusi se captureaza un exemplar mai mare, se poate retine contra unei taxe de 20 de lei / Kg.

Scroll to Top