Balta Alceu

Pentru a ajunge la Balta Alceu, Livada, porniti din Oradea pe Dn 79 si dupa aeroport luati prima la dreapta catre localitatea Livada de Bihor. 

Din localitate se merge tot inainte la sensul giratoriu direct pana la balta.

Balta se afla la aproximativ 12 km de Oradea.

Regulament Balta Alceu Livada:

Puteti alege sa pescuiti in diferite feluri, optand pt una din variantele oferite de Balta Alceu:

Sistem C&R
Pachet o zi (24H): 50 Ron/pers
Pachet 3 zile (72H): 100 Ron/pers
Pachet 5 zile (120H): 150 Ron/pers

Puteti folosi doua bete/persoana cu cate un carlig fiecare. Se respecta echipamentul si regulile din campionatul national: plumb pierdut, minciog ecologic, saltea, spray. De asemenea este obligatoriu sa aveti cantar cu scala mai mare de 22 kg.

La inceperea partidei se poate opta pentru bat in plus,tarif 10ron/bat/zi dar nu mai mult de 4 bete/pers. Navomodelele sunt interzise.

Aveti posibilitatea camparii pe Balta Alceu, unde gasiti 4 casute lemn contra taxei de 40 ron/zi/1-2 persoane si 80 ron/zi/3-4 persoane.

Pescuitul sportiv cu retinerea pestelui

Taxa pe zi – 12h: 25 ron,pentru membrii AVPS Livada, 50 ron,pentru altii decat membrii AVPS Livada
Taxa pe o zi – 24h: 100 ron/pers (retinere 5kg peste)
Pachet 3 zile – 72h: 250 ron/pers (retinere 15kg peste)

Cantitatea totala de peste care se poate retine pe lumina este de 5kg/zi/pers,dimensiunile minime fiind de 1kg iar maxime 3kg la toate speciile de peste(crap,stiuca,somn). Salaul si bibanul nu se pot retine.

La caras nu sunt restrictii de dimensiune dar se calculeaza la cantitatea totala retinuta. Se pescuieste cu doua bete, cu maxim doua carlige fiecare, se poate opta pentru bat in plus la tariful de 10ron/zi/persoana dar nu mai mult de 3 bete/pers.
Pescuitul la rapitor din barca

Tarif 50ron/zi/pers

Dimensiunea maxima pt retinut peste este de 3kg (minim 1 kg)
Este permis pescuitul la rapitor din barca in perioda 1 martie-28 martie 2011 si 15 oct-20 noiembrie 2011.

Pescuitul sportiv pe acumularea Livada este permis doar cu respectarea prezentului regulament precum si a tarifelor si conditiilor precizate, iar toti pescarii vor semna personal de luare la cunostinta si acceptare a termenilor si conditiilor (doar cei care sunt de acord).

Orice captura mai mare de 25 kg la crap si cteno, 65 kg somn, 12 kg stiuca, 5 kg salau se premiaza cu 1000 ron/crap, cteno, somn si 500 ron/salau, stiuca.

Scroll to Top