Balta Clinceni

Daca sunteti pasionati de pescuitul recreativ sau va aflati in cautarea unei oaze de relaxare in timpul liber, va asteptam la Complexul de agrement Belvedere, amplasat in comuna Clinceni, foarte aproape de Bucuresti (5km).

Aici va puteti bucura zilnic de plaja cu nisip de pe malul lacului, de plimbari cu ambarcatiuni nautice, piscina cu bar lounge, beach bar, teren de tenis si fotbal cu nocturna.

Pentru cei care vor sa-si petreaca cateva zile in natura, feriti de zgomotul orasului, le punem la dispozitie 7 camere duble cu vedere la lac, dotate cu aer conditionat si tv.

Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto, Copaci pe mal, WC, Restaurant

Regulament Balta Clinceni:

Taxarea in sistem catch & release

Inainte de instalarea pe locul de pescuit, pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare numai in cazul in care este de acord cu aceste reguli, primind bon pe suma platita si un exemplar din prezentul regulament.

Taxe pentru pescuit in sistemul catch & release:

Taxa pentru pescuitul de zi (de luni pana duminica, intre orele 06.00-20.00) este de 45 lei.

Taxa de 24 ore. Pescuitul de noapte este permis doar in intervalul vineri – duminica si este conditionat de achitarea obligatorie a zilei urmatoare. Pescuitul de noapte se practica intre orele 18.00-18.00, taxa fiind de 90 lei.

Este permisa nadirea si plantarea cu navomodelul fara taxa suplimentara.

Tarife pescuit cu retinerea pestelui

Captura de peste poate fi retinuta contra cost, la urmatoarele tarife (TVA inclus):
• crap 1-4 kg: 16 lei/kg
• crap 4-7 kg: 30 lei/kg
• crap peste 7 kg: 45 lei/kg

Pentru caras nu exista limitare in privinta cantitatii ce poate fi retinuta.

Numar de bete permis

Se poate pescui cu 3 scule (undite sau lansete), fiind permise doar monturi cu un singur carlig si cu posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului in cazul ruperii firului principal.

Atentie: se vor face controale repetate pentru verificarea monturilor folosite.

Cantitate retinuta

Capturile de crap pot fi retinute contra cost la tarifele prevazute in acest regulament. In situatia in care se opteaza pentru retinerea pestelui prins, acesta va fi cantarit imediat de catre reprezentantii baltii si se va achita contravaloarea in functie de greutate.

Crapul sub 1 kg se va elibera obligatoriu in stare vie si fara a fi ranit sau desolzit (valabil si pentru pescuitul in sistem catch & release).

Pestii morti ca urmare a manipularii necorespunzatoare, vor fi imputati la pretul stabilt de prezentul regulament. De asemenea, crapul odata pus in juvelnic, nu se mai elibereaza si se va taxa conform tarifului stabilit in regulament.

Pe toata durata partidei de pescuit, reprezentantii administratiei baltii au dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari.

Pescarul ate obligatia de a se supune controlului personalului autorizat la incheierea partidei de pescuit si parasirea baltii.

Interdictii

* pescuitul \\”la bomba\\”

* pescuitul in alte zone decat cele amenajate in acest scop

* intrarea si scaldatul in apa;

* focul deschis / gratarele

Atentie: Fiecare pescar va fi dotat obligatoriu cu juvelnic, saltea de primire si spray dezinfectant. Aceste accesorii pot fi procurate si de la administratia baltii. Nu se accepta folosirea juvelnicelor din plasa de metal.

Scroll to Top