Balta de pescuit Pescaria Radesti

Localizare si descriere balta Pescaria Radesti

Complexul se afla situat in apropierea localitatii Radesti din judetul Alba.

Cele doua bazine au profiluri diferite. Bazinul 1 adaposteste exemplare mari de crap dar si rapitori de multi centimetri. Aici punctam stiuci, salai si somni.

Lungimea bazinului este de 680 de metri si variaza ca latime intre 35 si 60 de metri. Adancimea in cel mai mic punct bifeaza 1 metru, iar valoarea maxima nu depaseste 3 metri. Bazinul 2 este cel dedicat pescuitului la feeder.

Este destinat exclusiv competitiilor. Se intinde pe o suprafata de 678 de metri, pe o latime ce variaza intre 35 si 78 de metri. Cel mai adanc punct al bazinului masoara 4 metri. Vom gasi un fond piscicol mixt format din crap, caras, lin, platica dar si babusca, rosioara sau obleti.

Tarife balta Pescaria Radesti

Administratia propune doua taxe diferite, aplicabile in zile diferite. Astfel, o partida de pescuit de 12 ore in intervalul Luni – Joi se poate practica contra sumei de 50 de lei. Suma include si un kilogram de pelete. Vom plati 60 de lei pentru intervalul Vineri – Duminica. La fel, primi un kilogram de pelete din partea administratiei.

Se poate pune problema si de varianta de abonament anual. Costul este de 1000 de lei, partide nelimitate pe durata a 12 ore / partida. Conditia este sa se faca rezervare pentru fiecare partida ce urmeaza a fi facuta. Tarifele se aplica pe oricare din cele doua bazine !

Regulament balta Pescaria Radesti

Trebuie sa stiti ca incinta este supravegheata video. Ambele bazine se pescuiesc in sistem Catch&Release. Juvelnicul este interzis. Spray-ul antiseptic si salteaua de tip cadita sunt obligatorii in dotarea pescarului. Se accepta doar monturi cu un carlig. Nu este permis inaintasul. Mare atentie!

Scroll to Top