Balti de pescuit in Bucuresti

Pentru ca pescuitul a devenit un sport foarte cautat si foarte practicat, si in Capitala gasim balti de pescuit. Mai exact, au fost amenajate adevarate zone de pescuit pe cateva lacuri din Bucuresti. Astfel, iata ca pescarii amatori se pot bucura de relaxare si in mijlocul orasului. Sa vedem unde gasim balti de pescuit in oras.

Balta de pescuit Vitan 3 este foarte renumita si foarte bine organizata. Aproape de oras, ai acces la ea si cu mijloacele de transport in comun si cu masina personala. Aproape de targul de masini din Vitan, la 5 km dupa iesirea din Bucuresti, balta de pescuit Vitan 3 te ateapta cu specii precum crap, salonta si cteno. Taxa este destul de mica si locurile de pescuit sunt multe.

In zona de nord a Capitalei, mai exact in spatele Casei Presei Libere, se afla balta de peste Baneasa, amenajata pe lacul Baneasa. Iubitorii de pescuit din zona de nord a Bucurestiului, se pot bucura de o partida de pescuit in aer liber, pentru cateva zeci de lei. Speciile de peste populate sunt crapul, carasul, salonta.

Si pe lacul Floreasca a fost amenajata o balta de pescuit. Aici conditiile de pescuit sunt excelente, regulile foarte stricte si pestele din belsug. Mai exact, in balta din Floreasca poti pescui, in mod special, crap de dimensiuni mari. Taxa este destul de mare pentru 12 ore dar rezultatul final merita.

Si in cartierul Tei este amenajata o balta de pescuit. Iubitorii de pescuit pot sa ajunga la balta cu ajutorul transportului in comun, mai exact cu tramvaiul 16. Taxa este peste 100 de lei pentru 12 ore iar lacul este plin de caras. De asemenea, locuri libere sunt din abundenta, parcari la fel. Fir intins sa aveti!

Si in zona Bucurestii Noi a fost amenajata o balta de pescuit. Mai exact, e vorba de balta de la Straulesti. Se poate ajunge la balta cu usurinta, cu troleibuzul 97 (la capatul troleibuzului). Taxa este destul de mica (cateva zeci de lei pentru 12 ore) iar lacul este foarte populat de caras, ten si crap.

Iata ca, in mijlocul orasului, poti beneficia de relaxare si natura, in schimbul a doar cateva zeci de lei. Astfel, pescarii care nu doresc sa paraseasca orasul pentru a-si satisface pofta de pescuit, se pot bucura de balti cu peste si aproape de propriile lor locuinte.

Scroll to Top