Ingrediente reteta culinara Crap pe varza
- 1 crap 2kg
- 1 varza verde
- 2-3 cepe
- 2-3 ardei grasi
- 2-3 rosii
- ulei
- piper, cimbru ,sare
- patrunjel verde
Mod preparare reteta culinara Crap pe varza
Pentru aceasta reteta avem nevoie de un crap, il curatam de mate, solzi, il taiem fileu, il spalam bine ii dam praf de sare si il punem la prajit in ulei incins separat vom taia o varza julien feliute cit mai subtiri dupa care vom pune varza la calit impreuna cu 2-3 cepe, 2-3 ardei grasi, 2-3 rosii, piper, cimbru, sare zarzavatul se taie fisiute subtiri .
Când s-au calit toate bine se rastoarna varza cu toate acele ingrediente intr o tava unsa cu putin ulei apoi pe deasupra punem crapul prajit si bagam tava la cuptor ptr o jumatate de ora o ora.
Cand a prins un pic de crusta varza si crapul a capatat o culoare aurie se scoate din cuptor vom pune patrunjel tocat si putem servi alaturi cu un pahar de vin alb .
Pofta buna!