Balta Pescaria la Micutu

Lacul se afla de 4 ani intr-o administrare noua. Avantajul este ca cel ce se ocupa de fondul piscicol este si pescar sportiv. Astfel, dupa eforturi considerabile de la preluare, in anul 2019, acest lac a devenit un punct de interes pentru pescarii de feeder.

Localizare si descriere balta Pescaria la Micutu

Lacul de pescuit la feeder se afla in apropiere de Cluj Napoca.
Profilul baltii de pescuit este de tip canal, avand o lungime de 600 de metri si o latime de 90 de metri. Suprafata totala este de 6 hectare luciu de apa exploatabil. Pe intreaga lungime vom gasi 50 de pontoane, in configuratia 2 metri lungime pe 2 metri latime. Distanta intre pontoane este de 12 metri.
Predomina crapul in proportie de 90 %. Bazinul detine si exemplare de salau, stiuca si caras.

Tarife balta Pescaria la Micutu

In sezonul de pescuit 2022, administratia pune la dispozitie o serie de pachete gandite sa acomodeze profilul oricarui pescar de feeder. Se poate pune problema de abonament anual, cu partide pe timp de zi, in regim nelimitat. Costul este de 1000 de lei.

Pentru o partida de 12 ore, de la ora 07.00 am pana la ora 19.00 pm avem doua tarife. In timpul saptamanii, intervalul Luni – Vineri platim 50 de lei si primim in acest tarif un kilogram de pelete. Sambata si Duminica, acelasi interval orar, kilogramul de pelete inclus, iar taxa este de 60 de lei.

Rezervarea unui ponton aduce un cost suplimentar de 10 lei. Partidele de 24 de ore incep la ora 07.00 am. Costul este de 100 de lei si primim 2 kilograme de pelete.

Regulament balta Pescaria La Micutu

Pe acest bazin practicam exclusiv pescuitul Catch&Release. Achitarea taxei reprezinta si accesul pe malul lacului. Altfel nu aveti acest drept. Masina va fi stationata in parcarea special amenajata dupa descarcarea bagajelor.

In taxa de pescuit aveti dreptul la maxim 3 scule de pescuit. Sunt admise doar monturile culisante fara opritor superior sau cele cu plumb pierdut. Singura montura elasticata permisa este cea de la Guru : X-Safe! Este permis pescuitul cu un singur carlig.

Locatia este supravegheata video. Este obligatoriu sa aveti un spray antiseptic. Minciogul din nylon este interzis. Mai multe detalii aflati daca vizitati pagina de facebook la sectiunea informatii.

Scroll to Top