Lacul Hermes Peris

O aparitie noua in zona de balti de pescuit de langa Bucuresti. Hermes Peris este definitia visului devenit realitate. Acest proiect a plecat de la zero. A fost nevoie de 2 ani de zile pentru executia unor lucrari masive de dragare. Acest lucru a facut posibila aparitia unui lac de pescuit demn de invidiat.

Hermes Peris este un carpodrom tanar, dar care a fost preluat imediat in circuitul competitional. Si-a deschis portile in anul 2014. Exemplarele de crap din acest lac de pescuit sunt mari. Media lor este la 15-17 Kg. Recordul actual al lacului este un crap comun de 28 de kilograme !

Adancimile sunt intre 1,6 si 4 metri. Exista suficiente structuri subacvatice care tin exemplare capital ale acestui lac. Pescuitul pe acest lac se practica de pe un singur mal.

Localizare

Lacul este situat la marginea localitatii Peris (jud. Ilfov). Accesul la balta este extrem de usor, datorita pozitionarii langa drumul principal din localitate.

Accesul se face prin DN1. Imediat dupa intrarea in Tancabesti, se va observa o bretea cu schimbarea directiei la dreapta. Acolo exista un indicator catre Peris. Se urmeaza drumul in cauza pana cand va veti intersecta cu balta de pescuit.

Tarife

Sezon 2020

Nici in acest caz nu se aplica modificari pe zona de tarifare. Similar cu sezonul de pescuit 2019, administratia “ingheata” preturile, astfel incat pescarii sa se poata bucura de partide de pescuit memorabile pe aceasta locatie.

Sezon 2019

Lacul Hermes Peris este un lac exclusiv C&R ( prinde si elibereaza). Este unul din putinele lacuri de pescuit care practica acest sistem.
Avem posibilitatea ca pe acesta balta de pescuit sa optam pentru mai multe tipuri de partide.

Pentru 12 ore petrecute la pescuit pe acest lac, platim o taxa de 80 de Lei. Pe langa acesti bani, putem inchiria o saltea de primire cu 10 Lei.
Daca vizam partide mai lungi, avem dupa cum urmeza :
24 de ore la pretul de 150 Lei
48 de ore la pretul de 270 Lei
72 de ore la pretul de 400 Lei
La oricare din alegerea facuta, daca doriti sa plantati pe aceasta balta de pescuit, taxa este de 20 de Lei pentru 12 ore.
Daca doriti sa faceti un gratar pe malul apei, atunci trebuie sa luati in calcul o taxa de 10 lei in acest scop.

Scroll to Top