Pescuit la răpitor pe Balta Corenilor

ATENTIE! Minciogul și salteaua de primire sunt obligatorii!

Pescuit 12 ore catch and release

Partida de 12 ore este valabilă în intervalul orar 6:00 – 18:00. În urma achitării tarifului pentru această partidă, pescarul poate reține 3 kg de caras / roșioară (exemplare care să nu depășească 1 kg). Este interzisă reținerea exemplarelor de crap, cteno sau lin. Acestea vor fi eliberate imediat după capturare, nu vor fi ținute în juvelnic.

  • Taxa – 50 lei

Pescuit 12 ore cu retinere

Partida de 12 ore este valabilă în intervalul orar 6:00 – 18:00. În urma achitării tarifului pentru această partidă, pescarul poate reține o cantitate maximă de 3 kg de știucă sau somn (exemplare cu greutăți între 1 – 3 kg) și 2 kg de caras / roșioară (exemplare care să nu depășească 1 kg). Este interzisă reținerea exemplarelor de lin.

  • Taxa – 100 lei

Pescuit 24 de ore

Partida de 24 ore este valabilă în intervalul orar 18:00 – 18:00 a doua zi. In urma achitării tarifului pentru aceasta partida, pescarul poate retine o cantitate maximă de 5 kg de știucă sau somn (exemplare cu greutăți între 1 – 3 kg) și 2 kg de caras / roșioară (exemplare care să nu depășească 1 kg). Este interzisa retinerea exemplarelor de lin.

  • Taxa – 150 lei

Pescuit plantat

Plantatul cu navomodelul este o taxă suplimentară ce se va achita o dată cu achitarea partidei de pescuit de către pescarul care dorește o nădire suplimentară în acest fel. Taxa de plantat are aceeași valoare indiferent de tipul de partidă de pescuit pe care pescarul o achită (12/24 ore).
Este interzisă nădirea cu navomodelul de către alți pescari, dacă aceștia NU au achitat „taxa de plantat”

  • 20 lei – taxa de plantat

Scule suplimentare

Pescuitul pe Balta Cocorenilor este permis cu maxim 4 lansete / undițe. Pescarul care dorește să pescuiască cu mai mult decât numărul de lansete / undițe prevăzute în regulament, va achita o taxă pentru fiecare lansetă / undiță suplimentară.

  • 25 lei – taxa pentru lansetă / undiță suplimentară

Pește suplimentar

Cantitatea de pește din speciile amur / cteno, sau somn romanesc, ce se dorește a fi reținută suplimentar față de cantitatea admisă, conform taxei achitate, se va plăti separat cu prețul de 25 lei/kg. Peștele rănit sau mort din vina pescarului, care trebuia eliberat, se plătește cu o suprataxă de 50 lei/kg.

  • 25 lei – taxa pentru kilogramul de pește suplimentar.

Agrement

Persoanele în plus care însoțesc pescarul (altele decât copilul sub 7 ani) vor achita o taxă de agrement.

  • 20 lei – taxa de agrement / persoană

Grătar

Persoanele care vor dori închirierea unui grătar vor achita o taxă de 20 lei pentru fiecare partidă de pescuit achitată.

  • 20 lei – taxa pentru închirierea unui grătar.

Minciog și saltea de primire

  • 20 lei – taxa pentru închiriere minciog și saltea de primire

Administrația Băltii Cocorenilor își rezervă dreptul de a modifica valorile taxelor și abonamentelor pentru pescuitul sportiv.

Scroll to Top