Balti de pescuit : Lacul Nicmar Clinceni

Poate cea mai apropiata balta de pescuit de langa Bucuresti. Si-a deschis portile in mijlocul sezonului de pescuit 2020 din cauza restrictiilor sanitare aplicate pe intreg teritoriul tarii.

Asa cum se identifica si din denumirea lacului, amenajarea se pozitioneaza in vecinatatea orasului Clinceni. O fosta exploatare de materiale conexe constructiilor ( balastiera), prinde contur sub forma unei locatii de pescuit accesibila, ingrijita si plina de pesti.

Localizare

La doar 3 kilometri de capitala, in judetul Ilfov, lacul Nicmar Clinceni va asteapta cu portile deschise pentru mai multe tipuri de pescuit. Exista pachete de servicii gandite de administratie in functie de preferintele pescarilor.

Accesul se face prin Bragadiru, iar iesirea din Bucuresti prin Soseaua Alexandriei. Drumul se incadreaza in functie de trafic intre 30 si 45 de minute.

Tarife

Partidele de pescuit pe aceasta locatie au durata de minim 12 ore si maxim 24. Se practica atat pescuitul cu retinere cat si cel in regim Catch&Release. Pe lanfa pescuitul clasic la crap, aici puteti incerca o partida la feeder sau la undita.

In functie de optiune, taxele variaza de la 60 de lei pana la 190 de lei. Astfel, pentru o sesiune de 12 ore in regim prinde si elibereaza, avem de platit 60 de lei. Pentru 24 de ore, scoatem din buzunar 100 de lei. Daca sunteti interesati sa plecati acasa cu o parte din capturi, trebuie sa luati in calcul limitele impuse prin regulament.

Scroll to Top