Balti de pescuit : Lacul Tancabesti 1

O alta balta de pescuit apreciata in randul pescarilor de competitie si nu numai. Este un lac cu traditie si istoric puternic. Multe personalitati din lumea pescuitului la crap au ajuns si au pescuit pe malurile acestui lac. Vedete de talie internationala si-au aruncat momelile in aceasta balta de pescuit.

Tancabest 1 a fost si este gazda unor concursuri de pescuit consecrate. Este un lac care ademeneste pescarii care sunt in cautare de trofee atat de crap cat si de somn.

Este un lucru stiut ca aceasta balta de pescuit ascunde pesti foarte mari. A fost si este o locatie unde multi pescari realizeaza emisiuni de profil.
Este unica daca ne raportam la peisaj. Tancabesti 1 este una din acele balti de pescuit langa Bucuresti unde te vei simti ca in Delta.

Uneori, standurile de pescuit sunt vizitate de iepuri si fazani. Interactiunea cu natua pe acest lac de pescuit este la cele mai inalte cote.

Localizare

Accesul catre Lacul Tancabesti se face prin DN1. Dupa Saftica urmeaza localitatea Tancabesti. In directia de deplasare pe partea dreapta se vede Lacul Tancabesti 2 aflat la sosea. In spatele lui ( in amonte ) este lacul tinta : Tancabesti 1.

Imediat ce ati intrat in Tancabesti, la intersectia cu indicatorul de Peris, faceti o intoarcere de 180 de grade si va incadrati pe DN1 spre directia Bucuresti. In cateva sute de metri faceti dreapta pe drumul parallel cu Lacul Tancabesti 2 si veti ajunge la una din cele mai frumoase balti de pescuit de langa Bucuresti.

Tarife

Sezon 2020

Daca v-ati propus o partida de pescuit in acest sezon pe celebrul lac Tancabesti, va trebui sa accesati pagina de social media care este extrem de bine pusa la punct. Aici veti gasi numere de contact unde puteti primi detalii despre costul unei partide de pescuit, in functie de durata acesteia. Tot aici, daca sunteti curiosi sa luati contact cu bucataria preparatelor din peste veti gasi meniurile afisate : facebook.

Sezon 2019

Se poate pescui in doua moduri : abonament sau partida programata. In oricare din situatii, intentia de a pescui pe acest lac se va face telefonic catre administratie.
Tarifele difera in functie de caz.
Site-ul este in constructie.

Scroll to Top