Cazare Pe Malul Lacului Pentru Pasionatii De Pescuit

Pensiunea Gasthaus Grindeshti este situata pe malul lacului Gozna din stațiunea Crivaia, Văliug, județul Caraș-Severin. Are 10 camere, 8 duble și 2 de 4 locuri. Are piscină interioară cu apă încălzită la 28-32 grade și saună finlandeză cu terapie salină

cazare-pensiune-malul-lacului-2

Camerele hanului au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată cu duș și uscător de păr. Camerele sunt dotate cu birou.

Gasthaus Grindeshti servește micul dejun tip bufet.

Zona de wellness include saună și piscină interioară. În zona din jur puteți opta pentru activități, cum ar fi drumeții, ciclism și canotaj. Oaspeții pot să se relaxeze la malul apei.

Twin Lake House

Twin Lake House – Este situată chiar la baza lacului Tarnița, recomandată pentru un grup mai select și restrâns. Ne referim la cuplurile și familiile care vor postări mișto pe social media dar și o privește de milioane.

cabana-pe-lac-cluj-2

INCHIRIERE: Casele se închiriază integral pe minim 2 nopți. Rezervarea este confirmată în momentul achitării avansului (50% din sumă). Diferența se va achita în săptămâna premergătoare sosirii dumneavoastră. Se va achita garanție în baza unui contract.
Check in: după ora 15.00, Check out: până in ora 12.00.
Nu acceptă animale de companie.

Scroll to Top