Balta Creața 3

Bazinul Piscicol Creata 3 este situat intre satul Vanatori si com.Petrachioaia, jud. Ilfov.

TARIFE

50 Lei

PESCUIT C&R 12/h
de Luni pana Joi

70 Lei

PESCUIT C&R 12/h
zile de weekend (Vineri-Duminica)

EXTRAS DIN REGULAMENT

 • Pescuit 12 ore FARA reținere (Nu se retine nici o specie de peste)
 • Cand faceti fotografii cu pestele manevrați-l cu ATENȚIE si tineti-l deasupra saltelei, la maximum 50 de cm înălțime. În cazul în care, nu aveți experiență să scoateți un exemplar mare din apă, apelați la administrator sau la vecinii de stand pentru a vă ajuta. Vă rog frumos!!
 • Cârligele vor fi fără barbetă (barbless) iar minciocul obligatoriu cu ochiuri mici (3 mm), se evită agățarea coamei în plasă.
 • Strict interzis: pescuitul la bombă , la japcă , sau la alte scule în afara celor descrise in regulament , adica 4 lansete cu un singur carlig pe forfac, momitorul sau plumbul sa fie de tip pierdut (in-line) fără agrafă sau opritor de cauciuc pe fir.
 • Pescarul are dreptul la un însoțitor, ( insotitor = fără echipament de pescuit) cu drepturi depline sau familie (sotie , copil) , incepând cu a 3-a persoană matură se plăteste o taxa de 10 lei .Pescarul este direct răspunzător de însoțitorul său. Copii nu au voie să scoată cu minciocul peștele din apă, sau să țină pestele în brate la pozat,va face poze alături de pescar.
 • Interzis să cântăriti pestele în:pungi, sac de păstrare sau în minciog. Se cântărește doar in sling, care se poate folosi și la eliberarea peștelui

REGULAMENT

Regulament Bazinul Piscicol Creața 3 pentru anul 2022!

Pescuitul pe Bazinul piscicol CREATA 3 va fi doar C&R (Prinde si Elibereaza)

 • Abonament cu partide nelimitate 800 de lei / an  – doar pentru pescarii cu vechime sau recomandati.
 • Taxa de pescuit de luni până joi: 50 de lei 12 h și 100 de lei 24 de h.
 • Taxa de pescuit in weekend (vineri, sâmbătă și duminică) 70 de lei 12 h, pentru 24 de h 120 de lei, iar pentru 48 de h, 220 de lei.

Pentru cei care plantează nu se va percepe taxa suplimentară. 

Singurele specii care se pot retine, sunt novacul și fitofagul (chinezescul) , iar taxa este de 100 de lei cu 14 kg. 

Salteaua o primiți cu titlu gratuit, cu excepția concursurilor unde se poate inchiria contra sumei de 10 lei pentru 24 h. Nu uitați!! La sfârșitul partidei să lăsați salteaua curată.

Se poate pescui pe timp de noapte doar cu recomandare sau pescarii cu vechime pe Creața 3.

Cand faceti fotografii cu pestele manevrați-l cu ATENȚIE si tineti-l deasupra saltelei, la maximum 50 de cm înălțime. În cazul în care, nu aveți experiență să scoateți un exemplar mare din apă, apelați la administrator sau la vecinii de stand pentru a vă ajuta. Vă rog frumos!!

Cârligele vor fi fără barbetă (barbless) iar minciocul obligatoriu cu ochiuri mici (3 mm), se evită agățarea coamei în plasă.

Strict interzis: pescuitul la bombă , la japcă , sau la alte scule în afara celor descrise in regulament , adica 4 lansete cu un singur carlig pe forfac, momitorul sau plumbul sa fie de tip pierdut (in-line) fără agrafă sau opritor de cauciuc pe fir.

Pescarul are dreptul la un însoțitor, ( insotitor = fără echipament de pescuit) cu drepturi depline sau familie (sotie , copil) , incepând cu a 3-a persoană matură se plăteste o taxa de 10 lei .Pescarul este direct răspunzător de însoțitorul său. Copii nu au voie să scoată cu minciocul peștele din apă, sau să țină pestele în brate la pozat,va face poze alături de pescar.

Interzis să cântăriti pestele în: pungi, sac de păstrare sau în minciog. Se cântărește doar in sling, care se poate folosi și la eliberarea peștelui

Este strict interzis grătarul facut direct pe iarba ! Vă rugăm să folosiți gratar cu picioare.

Păstrați liniştea , respectiv curățenia .

 • Pentru nevoile fiziologice , folosiți toaletele ecologice amplasate la standurile nr. 7 și 19 .
 • La plecare lăsați gunoiul la ieșirea de pe balta în tomberoanele puse la dispoziția dv.
 • Furtul sau ascunderea peştelui duce la anularea partidei de pescuit.
 • Pentru a evita neplăceri , vă rugăm să respectați regulamentul.
Scroll to Top