loader image

Orașul Tulcea, poarta de intrare pentru activitati in Delta Dunarii

Activități Delta Dunarii sunt nenumărate. De la pescuit, la plimbări pe canale, de la vizită în Pădurea Letea, la un popas și o ciorbă de pește autentică pe malul apei.

Cucerit de romani si cu câteva perioade de stăpânire bizantină și otomană, Tulcea este un important oraș port cu o istorie care te întoarce în timp. O mulțime de clădiri cu arhitectura secolelor trecute te întâmpină pe străzile pietruite.
Pescuit Delta Dunarii și locurile pe care le poți vizita și găsi cazare

Pescuit Delta Dunarii se poate face și pe malul apei în localități pitorești și plice de farmec, cu căsuțe mici acoperite cu stuf si rame albastre la geamuri. Cu timpul, multe localități s-au dezvoltat, iar astăzi au devenit adevărate puncte de atracție turistică. Când vii pentru prima dată în zonă, ar fi bine pe lângă pescuit Delta Dunarii să faci și vizite și activitati Delta Dunarii, plimbări cu barca, răsăritul și apusul de soare pe lacuri.

Pădurea Letea este o zonă unică, cu copaci seculari care străpung dunele de nisip, lacuri cu apă sărată, vegetație sălbatică și caii sălbatici, precum și satul tradițional cu localnici care își petrec după-amiaza la bufet, iar seara ies cu o undiță pentru a asigura masa cu pește a familiei.

Mila 23 este un sătuc mic, accesibil doar cu barca, un loc relaxant. Satul este locuit în mare parte de lipoveni, cunoscuți ca fiind pescari iscusiți care iți pot recomanda locatie de pescuit Delta Dunarii.

Scroll to Top