Balti de pescuit la spinning langa Bucuresti 2022

Cand nalucile sunt pregatite, dar timpul este o problema, aveti cateva balti de pescuit la spinning in apropierea capitalei unde puteti ajunge. Salau, stiuca, biban sau somn sunt pesti prezenti in bazinele pe care le veti descoperi in cele ce urmeaza.

Lacul de pescuit Baltatu

Localizare si descriere balta Baltatu

Balta Baltatu se afla in apropiere de Bucuresti. Lacul este semi salbatic, se intinde pe o suprafata de 50 de hectare si este presarat cu plauri si stuf. Cele 100 de locuri de pescuit disponibile se regasesc pe 30 % din suprafata lacului. Adancimea medie este de 2 metri , insa are si gropi de peste 8 metri. Fauna este diversa. Stiucile se gasesc in numar mare si deseori se pot captura exemplare mari.

Tarife balta Baltatu

Nu exista actualizari disponibile pe site legat de preturi. Totusi, se poate contacta administratia la numarul de telefon de pe pagina de Facebook

Regulament balta Baltatu

Pescuitul se practica la rapitor in regim de partida de pescuit de 12 ore. Se poate pescui atat cu retinere cat si in regim prinde si elibereaza. Exista limitari la numarul de exemplare ce se pot retine. La fel, tot de pe pagina de Facebook va trebui sa sunati administratia pentru mai multe lamuriri.

Scroll to Top