Lacul de pescuit Creata 1

Lacul Creata 1 este un lac unde poti avea parte de surprize placute. Presarat cu labirinturi de stuf, este casa multor exemplare de crap si stiuci de dimensiuni impresionante. Daca vrei sa faci pasul intr-un pesisaj de poveste, lacul Creata 1 iti ofera aceasta sansa.

Localizare si descriere balta Creata 1

Lacul se afla la 30 de km de Bucuresti.
Accesul pe lac se face pe langa parcul de dezmembrari auto. Sunt mai multe posibilitati de acces si exista marcaje in acest sens. Este un lac cu adancimi variabile intre 1.5 metri si 5 metri in cel mai adanc punct.

Este un lac salbatic, fara standuri amenajate unde predomina stuful sub forma de insule sau plauri. Drumul in jurul lacului este practicabil si in conditii de ploaie. Substratul este complex si este plin de cocioc. Speciile de interes din lac sunt crapul comun, cteno, caras si stiuca.

Tarife balta Creata 1

Pentru tarife, va trebui sa accesati pagina de Facebook a locatiei. Se poate pescui si cu retinere dar si in regim ” prinde si elibereaza “ ( Catch&Release ). Exista limitari in ce priveste atat cantitatea totala cat si talia exemplarelor ce pot fi retinute.

Regulament balta Creata 1

Regulamentul lacului se poate obtine tot in acelasi mod : pagina de facebook. Se poate contacta administratia in acest mod si se pot solicita informatii suplimentare cu privire la regulament si conduita pe malul lacului.

Scroll to Top