Balta de pescuit Solacolu

Localizare si descriere balta Solacolu

Lacul de pescuit Solacolu este situat in comuna Sarulesti, sat Solacolu. Amenajarea dispune de 8 casute si patru camere, dotate si utilate cu: aer conditionat, incalzire, dus, articole de toaleta gratuite, toaleta, TV si canale prin satelit , chicineta, frigider, cuptor cu microunde, plita electrica , bucatarie dotata cu vesela.

Casutele sunt proiectate pentru familii cu copii, sunt construite in 2014, datorita cererii mare de cazare din partea familiilor. De asemenea, se adreseaza si pescarilor care vin in grupuri si doresc sa imbine comfortul oferit de casute cu placerea de a pescui.

Balta a fost populata in mod constant cu exemplare de crap si cteno in 2009, 2010, 2011, 2012 ,2013 ,2014, 2015, 2016, 2017, 2018 si 2019 si popularile vor continua. Pentru pescuitul nocturn, pe toata suprafata baltii de pescuit sunt amplasati stalpi de iluminat, dotati cu prize, ce se pot folosi pentru alimentarea cu energie electrica in standul de pescuit.

Tarife balta Solacolu

In functie de tipul de servicii pe care le doriti, puteti opta pentru mai multe variante. De mentionat este ca in cazul in care doriti sa va si cazati, sunteti obligati sa achitati si taxa standului de pescuit aferent casutei, pe toata durata inchirierii. Asta insa nu va obliga sa si pescuiti. Ramane la aprecierea fiecaruia.

Pescuit balta Solacolu

Sunt disponibile doua tipuri de pescuit sportiv : cu retinere si eliberare. Pachetele difera in functie de durata partidei de pescuit pentru care optati. Astfel, in regim “prinde si elibereaza ( Catch&Release ), administratia va pune la dispozitie partide de 12 sau 24 de ore. Preturile sunt de 70 de lei pentru 12 ore si 140 de lei pentru partidele de pescuit de 24 de ore.

Daca doriti sa ajungeti acasa cu pestele capturat, puteti pescui exclusiv 12 ore la un pret de 140 de lei si aveti dreptul sa retineti 5 Kg de crap si 5 Kg de caras. Mare atentie ! In timpul partidei de pescuit nu puteti schimba regimul pentru care ati optat. Asadar, va recomnadam sa va ganditi bine inainte de a achita contravaloarea taxei de pescuit.

Pe week-end, indiferent de durata partidei de pescuit, va trebui sa achitati suplimentar 20 de lei pentru taxa de foisor. Tot la capitolul suplimentar, se percepe o taxa de 30 de lei pentru 12 ore si vizeaza un insotitor. Nu se numeste insotitor sotia sau copiii.

Cazare balta Solacolu

Casele disponibile se inchiriaza pe durata a 24 de ore MINIM. Exista doua planuri tarifare astfel : Duminica – Joi si Vineri – Sambata. Aveti la dispozitie camera in cladirea principala, caute mici, casute medii si casutele mari. In functie de alegerea facuta, preturile variaza.

Camera clădire principala: Duminica-Joi 160 lei / Vineri-Sâmbătă 210 lei

Căsuțe mici: Duminica-Joi 180 lei / Vineri-Sâmbătă 230 lei

Căsuțe medii: Duminica-Joi 200 lei / Vineri-Sâmbătă 250 lei

Casute mari: Duminica-Joi 220 lei / Vineri-Sâmbătă 270 lei

Regulament balta Solacolu

Regulamentul este indicat a fi parcurs inainte sa ajungeti pe malul baltii de pescuit. Este strict si administratia pune accent pe regulile stabilite. Orice abatare se poate finaliza cu parasirea incintei. Exista limitari in talia exemplarelor ce se pot retine, dar si posibilitatea de a achita separat kilogramele capturate suplimentar bonului de pescuit daca se doreste.

Scroll to Top