loader image

Scaunul de pescuit la feeder

Aducem din nou in discutie tehnica de pescuit la feeder. De aceasta data, subiectul principal este pescarul de feeder si nivelul lui de comfort pe durata partidei de pescuit. Va prezint ce reprezinta in realitate un scaun de pescuit la feeder.

Din start, trebuie spus ca un factor major negativ care se reflecta direct in rezultatul partidei de pescuit este nivelul de concentrare al pescarului. Daca apar distrageri pe durata sesiunii de pescuit, se amplifica starea de nervozitate a pescarului si incep sa isi faca aparitia accidentele.

Undeva in umbra partidei de pescuit, pandeste cel mai mare dusman al acestuia. Este tacut, prezent la absolut fiecare partida si din ce in ce mai puternic atunci cand se agata ca scaiul de pescar. Paradoxal este ca tot pescarul este cel care il tine langa el. Este vorba de nivelul de comfort al acestuia. Cat de bine, cat de corect si cat de optim sta pe un scaun de pescuit la feeder.

Scaunul de pescuit la feeder este leaganul aparitiei nervilor la malul apei. Cauza este cat se poate de simpla. Este ales incorect, pe fundamente care nu sustin motivatia alegerii facute. Nu pretul este cel care dicteaza si nici compromisul nu este calea.

Ce este un scaun de pescuit la feeder?

Partidele de pescuit la feeder, pentru ca de aici plecam, fac parte din clasa sesiunilor de pescuit scurte, de sub 12 ore. Cel putin asa ar trebui procedat. Tehnica, nada si echipamentul sunt gandite pentru a oferi activitate intensa pescarilor sub amendamentul unui timp redus.

Ceea ce nu multi vad, sau daca o fac, trec cu vederea, este nivelul de energie fantastic de mare pe care il consumi ca pescar de feeder. Orice sedinta de pescuit in acest stil, mai mare de 8 ore, este doar un mod de a te chinui singur, gratuit si garantat.

Un scaun de pescuit la feeder este in realitate un suport complex. Este pilonul principal al partidei de pescuit. Sustine pescarul, echipamentul si accesoriile de care acesta are nevoie. Este gandit si proiectat special pentru a acomoda toate elementele si auxiliarele de pescuit necesare intr-o astfel de partida de pescuit.

Totul trebuie sa fie la indemana pentru a diminua consumul de energie al pescarului. Cu cat te descarci mai repede ( ca o baterie ), cu atat vei pierde randamentul si concentrarea. Apare frustrarea, poate o lanseta ajunge in apa, sau poate rupta pe graba, din neatentie in timpul lansarii, pentru ca tragea pestele la cea aflata in asteptare.

Scroll to Top