Cele mai bune locuri de pescuit in Ungaria

In ultima perioada pescarii romani frecventeaza din ce in ce mai des lacurile din Ungaria datorita conditiilor foarte bune de pescuit, dar si al amenajarilor.

Astfel, la pescuit in Ungaria, nu ai parte doar de o partida de pescuit in bataia vremii ci te poti si relaxa cu o bere rece la un bar amenajat, sa cumperi echipament de pescuit in caz ca ai uitat ceva acasa sau chiar sa savurezi o masa calda in specificul unguresc. Curatenia pe marginea beltii este examplara iar personalul este respectuos cu toata lumea.

De partide de pescuit in Ungaria se bucura in general pescarii din vestul tarii, pentru ca pentru ei este mai ieftin de ajuns, insa in ultima vreme agentiile de turism au adaugat o gama destul de variata de oferte de cazare in apropierea baltilor si lacurilo de pescuit din Ungaria.

O astfel de excursie de pescuit in Ungaria de 7 zile, cu barca cu motor si permise de pescuit este oferita la aproximativ 255 euro, cu demipensiune si ghid insotitor vorbitor de engleza sau germana.

Interesant este faptul ca pretul pentru o zi de pescuit in Ungaria este de 3000 de forinti, adica 40 lei, deci cu mult mai ieftin decat in tara noastra, iar din pestele capturat poti lua acasa pana la 5 Kg si caras cat poti duce.

Un lucru este de notat: regulile de pescuit sunt mult mai stricte pe lacurile si baltile din Ungaria decat de la noi. Orice crap care depaseste 3 Kg trebuie eliberat neconditionat.

Dintre cele mai bune locuri de pescuit in Ungaria trebuie sa notam: lacul Neveri, lacul Tuskos, complexul de trei lacuri Ohat, lacul Mezei, balta Valyogos, balta Nabrad, lacul Haltanya, balta Nemet, lacul Halparadicsom, lacul Vekeri, lacul Békás-Mezőhegyes, si nu in ultimul rand, lacul Balaton, cel mai mare lac din Ungaria

Va dorim fir intins!

Scroll to Top