Cum poti practica pescuit sportiv?

Este nevoie de echipament dedicat pentru acest tip de activitate. Multitudinea de specii de pesti de pe teritoriul tarii, fac ca pescuitul sa fie impartit pe mai multe categorii si discipline. De asemenea, in functie de zona, locatie si speciile vizate, se poate pescui atat ziua cat si noaptea.

In general, cele mai practicate forme de pescuit sportiv au la baza un echipament format din doua scule de pescuit. Pot fi undite sau pot fi lansete, in functie de preferinte. Experienta pescarului este motivul pentru care in multe partide de pescuit vom gasi mai multe scule lansate in apa.

Acest tip de echipament face referire la pescuitul pestilor pasnici dintre care amintim crapul, carasul sau tenul. Exista o sumedenie de momeli de pescuit la care pescarii pot apela.

Fiecare peste are anumite particularitati pe care pescarii sportivi le exploateaza in partidele pe lacuri de pescuit. Echipamentul asadar este esential. Daca este bine ales, atunci sesiunile de pescuit vor fi mult mai usor de parcurs.

Scroll to Top